Pokal Spar

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo z ekipo iz Valjeva

objavljeno 13.11.2015, kategorija: člani

Po napornem gostovanju na Danskem, kjer so se naši košarkarji v obe smeri soočili s stavko kabinskega osebja pri načrtovanem prevozniku, se serija tekem vrača v celjski Golovec, kjer bo nocoj ob 21.00 tekma s KK Metalac Farmakom.


Izjavi

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: »Metalac Farmakom je ena izmed ekip, ki ima v ligi visoke cilje. Po lanskem šestem mestu so zadržali velik del ekipe, ki so jo letos še dodatno okrepili. Igrajo zelo hitro z veliko tranzicije in odlično skačejo. V obrambi so zelo agresivni. Naša velika želja je, da nas tudi na tej tekmi spodbuja toliko navijačev kot na zadnji. Na nas je, da pokažemo pravi karakter in da še nadgradimo igro, kot smo jo prikazali proti Unionu Olimpiji.«
Domen Bratož, igralec Tajfuna: »Ekipa iz Valjeva je zelo agresivna ekipa, ki je zelo uspešna v tranzicijski igri. Če želimo nadgraditi zmago proti Unionu Olimpiji, bomo morali zaustaviti njihovo hitro igro. Na zadnji domači tekmi smo pokazali pravo energijo, ki nas je krasila preteklo sezono. Verjamem, da lahko znova ponovimo takšno predstavo in se veselimo nove zmege z našimi zvestimi navijači.«

Žal bo tudi to srečanje izpustil Emir Zimić, ki še čuti posledice udarca na tekmi z Unionom Olimpijo.

Napoved tekme na spletnem mestu gostov

 


Nekdo izmed obiskovalcev bo lahko z nekaj sreče in spretnosti znova prišel do vikend paketa z vozilom našega partnerja Avtocenter A2S Celje, in sicer Volkswagen Golf GTE
! 

Podarili bomo tudi tri vstopnice za sejem sLOVEerotika, ki bo med 11. in 13. decembrom v Celju

 

Tekmo bodo popestrile plesalke Plesnega vala Celje - plesna skupina Connexion.

 

Četrtine bo napovedala manekenka Anja Kragelj.

 

Srečanje si bodo ogledali tudi člani Nogometnega kluba Fosilum Šentjur.

 

Na tekmi bo razdeljenih tudi 200 izvodov novembrskih Šentjurskih novic, kjer najdete poster z našimi košarkarji, kupon za popust za ogled tekem in glasovnico za osebnost leta za katero je nominiran tudi naš glavni trener Dejan Mihevc.Izognite se gneči na blagajni, saj je vstopnice preko našega partnerja Mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …).


Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec).

  

VSE PODROBNOSTI O VSTOPNICAH na http://www.kksentjur.net/navijaci.php?p=vstopnice
- Glede na datum nakupa so na voljo vstopnice po predprodajni, na dan tekme pa po redni ceni. 
- Glede na starost so na razpolago vstopnice za odrasle in otroke* (rojeni leta 2000 in kasneje). 
- Cene se razlikujejo tudi glede na kategorijo sedeža: TOP VIP tribuna, Golovec stoli (rdeči sektor, bližje igrišču), Golovec klopi (modri sektor). 

Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net). 


POPUSTI NA BLAGAJNI (omogočamo do pol ure pred začetkom tekme!): 
- Imetniki Tuš klub kartice lahko uveljavijo 15 % popusta. 
- Imetniki veljavnih izkaznic ZKTS (Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije) in ZKSS (Združenje košarkarskih sodnikov Slovenije) lahko uveljavijo 50 % popust. 
- Vsem, ki na dan tekme slavijo rojstni dan, omogočamo brezplačen ogled tekme, enemu spremljevalcu/-ki pa popust po modelu kolikor let toliko popusta. 

Na tekmi s KK Metalac Farmakom bomo obiskovalcem, ki se bodo izkazali z vstopnico za nedeljsko evroligaško rokometno tekmo RK Celje Pivovarna Laško - Veszprem na blagajni nudili 15 % popusta, ki velja do pol ure pred začetkom tekme.


I. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME 
Število v oklepaju pomeni ceno na dan tekme na blagajni! 

A) Golovec (ABA in FIBA): najmanj 16 tekem 
Modri sektor (klopi): odrasli 6 € (8 €); otroci 3 € (5 €) 
Rdeči sektor (stoli): odrasli 8 € (10 €), otroci 6 € (4 €) 

II. VIP VSTOPNICE V DVORANI GOLOVEC 
Sezonska: 288 €; posamezna tekma: 18 €. Vstopnica vključuje pogostitev. Ob namenitvi dohodnine priznamo 10 % popusta, vendar ob predhodnem zanimanju na info@kksentjur.net. 

* Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2000 in kasneje. Za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni. 
** Spremljevalci invalidov na vozičkih so oproščeni vstopnine. 
*** Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti. 
**** Termini v FIBA Europe Cupu so znani, v ligi ABA pa se zaradi TV prenosov natančen termin določi okvirno 14 dni pred tekmo. 
***** Cenik velja od 12. 10. 2015 naprej. 

ZAPIŠITE SI TUDI DATUME PRIHODNJIH TEKEM TAJFUNA! 

 

18. 11. – ČEZ Nymburk : Tajfun (sre., 18.30 – FIBA)

20. 11. – Partizan NIS : Tajfun (pet., 17.00 – ABA)

25. 11. – Hibernia : Tajfun (sre,. 19.30 – FIBA)

29. 11. – Tajfun : MZT Skopje Aerodrom (ned., 17.00 – ABA)

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.