Pokal Spar

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo na Danskem

objavljeno 10.11.2015, kategorija: člani

Danes bodo košarkarji Tajfuna ob 18.15 igrali svoje tretje srečanje v pokalu FIBA Europe, s še tretjim nasprotnikom v skupini F. 

Bakken Bears so trenutno vodilna ekipa v skupini, saj so doma premagali  irsko Hibernio, v gosteh pa ČEZ Nymburk.

 

Zaradi stavke Lufthansinega kabinskega osebja je našim fantom po nedeljski zmagi z Unionom Olimpijo propadel ponedeljkov jutranji let, tako da so na sever Evrope odpotovali šele popoldan in to v dveh skupinah. V posadki slovenskih državnih prvakov ni Emirja Zimića, ki se je v nedeljo poškodoval.

Izjava Dejana Mihevca, trenerja Tajfuna: "Ekipa Bakken Bears je večkratni zaporedni danski prvak in ekipa, ki že ima izkušnje v evropskih pokalih, kjer so že prešli uvodno fazo. V letošnji sezoni so sestavili zelo ambiciozno ekipo, katere trener je Španec. V svojih vrstah imajo tudi tujce, ki imajo izkušnje z najmočnejšo špansko ligo ACB in LEB Gold ter nekaj danskih reprezentantov. Svojo kvaliteto so pokazali v zadnjem kolu, ko so gosteh na Češkem premagali favorite naše skupine.
Mi smo zaradi stavke pri Lufthansi imeli nekaj težav s prevozom in smo namesto ob 14.00 v hotel prišli šele malo pred 1.00 zjutraj. Kljub temu verjamem, da bomo na tekmo dobro pripravljeni in bomo naredili vse, da se v Slovenijo vrnemo z zmago."

 

Tekmo si bo moč ogledati tudi v neposrednem spletnem prenosu na Fibinem Youtube kanalu: https://www.youtube.com/fiba

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.