Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Napoved pred tekmo na Danskem

objavljeno 10.11.2015, kategorija: člani

Danes bodo košarkarji Tajfuna ob 18.15 igrali svoje tretje srečanje v pokalu FIBA Europe, s še tretjim nasprotnikom v skupini F. 

Bakken Bears so trenutno vodilna ekipa v skupini, saj so doma premagali  irsko Hibernio, v gosteh pa ČEZ Nymburk.

 

Zaradi stavke Lufthansinega kabinskega osebja je našim fantom po nedeljski zmagi z Unionom Olimpijo propadel ponedeljkov jutranji let, tako da so na sever Evrope odpotovali šele popoldan in to v dveh skupinah. V posadki slovenskih državnih prvakov ni Emirja Zimića, ki se je v nedeljo poškodoval.

Izjava Dejana Mihevca, trenerja Tajfuna: "Ekipa Bakken Bears je večkratni zaporedni danski prvak in ekipa, ki že ima izkušnje v evropskih pokalih, kjer so že prešli uvodno fazo. V letošnji sezoni so sestavili zelo ambiciozno ekipo, katere trener je Španec. V svojih vrstah imajo tudi tujce, ki imajo izkušnje z najmočnejšo špansko ligo ACB in LEB Gold ter nekaj danskih reprezentantov. Svojo kvaliteto so pokazali v zadnjem kolu, ko so gosteh na Češkem premagali favorite naše skupine.
Mi smo zaradi stavke pri Lufthansi imeli nekaj težav s prevozom in smo namesto ob 14.00 v hotel prišli šele malo pred 1.00 zjutraj. Kljub temu verjamem, da bomo na tekmo dobro pripravljeni in bomo naredili vse, da se v Slovenijo vrnemo z zmago."

 

Tekmo si bo moč ogledati tudi v neposrednem spletnem prenosu na Fibinem Youtube kanalu: https://www.youtube.com/fiba

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.