Pokal Spar

Bistrica

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred tekmo z irsko izbrano vrsto

objavljeno 4.11.2015, kategorija: člani

V svoji drugi tekmi pokala FIBA Europe se bodo nocoj ob 19.00 košarkarji Tajfuna pomerili z ekipo Hibernia Basketball.

Izjava

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Ekipa Hibernie ni klubska ekipa, ampak je selekcija irskih igralcev, ki igrajo v irski ligi in so kandidati za njihovo reprezentanco, tako da gre za ambiciozno in neugodno moštvo. Če se želimo potegovati za eno izmed prvih dveh mest, ki vodita v naslednji krog tekmovanja, bomo morali zmagati. Upam, da nas bo tudi tokrat prišlo spodbujati čim več naših navijačev in da se bomo po tekmi lahko skupaj veselili prve, zgodovinske, zmage tudi na tej ravni."

Nekdo od obiskovalcev bo lahko z nekaj sreče in spretnosti prišel do bona za vozilo našega partnerja Avtocenter A2S Celje. Na tekmi z Irci boste lahko za konec tedna v uporabo prejeli VW Sharan! 

Izognite se gneči na blagajni, saj je vstopnice preko našega partnerja Mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …). Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec).

 

Tekmo bodo popestrila dekleta iz mladinske hip-hop plesne zasedbe Fierce, ki je pred kratkim na svetovnem prvenstvu v Riminiju zasedla 2. mesto!

Tisti, ki ne morete na tekmo, si jo lahko ogledate v spletnem prenosu (klik!)

 

VSE PODROBNOSTI O VSTOPNICAH na http://www.kksentjur.net/navijaci.php?p=vstopnice
- Glede na datum nakupa so na voljo vstopnice po predprodajni, na dan tekme pa po redni ceni. 
- Glede na starost so na razpolago vstopnice za odrasle in otroke* (rojeni leta 2000 in kasneje). 
- Cene se razlikujejo tudi glede na kategorijo sedeža: TOP VIP tribuna, Golovec stoli (rdeči sektor, bližje igrišču), Golovec klopi (modri sektor). 

- Vstopnice je preko našega partnerja Mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …) 
- Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec). Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net). 

POPUSTI NA BLAGAJNI (omogočamo do pol ure pred začetkom tekme!): 
- Imetniki Tuš klub kartice lahko uveljavijo 15 % popusta. 
- Imetniki veljavnih izkaznic ZKTS (Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije) in ZKSS (Združenje košarkarskih sodnikov Slovenije) lahko uveljavijo 50 % popust. 
- Vsem, ki na dan tekme slavijo rojstni dan, omogočamo brezplačen ogled tekme, enemu spremljevalcu/-ki pa popust po modelu kolikor let toliko popusta. 
- Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net).

I. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME 
Število v oklepaju pomeni ceno na dan tekme na blagajni! 

A) Golovec (ABA in FIBA): najmanj 16 tekem 
Modri sektor (klopi): odrasli 6 € (8 €); otroci 3 € (5 €) 
Rdeči sektor (stoli): odrasli 8 € (10 €), otroci 6 € (4 €) 

II. VIP VSTOPNICE V DVORANI GOLOVEC 
Sezonska: 288 €; posamezna tekma: 18 €. Vstopnica vključuje pogostitev. Ob namenitvi dohodnine priznamo 10 % popusta, vendar ob predhodnem zanimanju na info@kksentjur.net. 

* Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2000 in kasneje. Za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni. 
** Spremljevalci invalidov na vozičkih so oproščeni vstopnine. 
*** Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti. 
**** Termini v FIBA Europe Cupu so znani, v ligi ABA pa se zaradi TV prenosov natančen termin določi okvirno 14 dni pred tekmo. 
***** Cenik velja od 12. 10. 2015 naprej. 

ZAPIŠITE SI TUDI DATUME PRIHODNJIH DOMAČIH TEKEM TAJFUNA! 
8. 11. - Tajfun : Union Olimpija (ned., 17.00 – ABA)

13. 11. – Tajfun : Metalac Farmakom (pet., 21.00 – ABA)
29. 11. – Tajfun : MZT Skopje Aerodrom (ned., 17.00 – ABA)
2. 12. – Tajfun : Bakken Bears (sre., 17.00 – FIBA)
19. 12. – Tajfun : Cibona (sob., 19.00 – ABA)

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.