Pokal Spar

Bistrica

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Na praznik z evroligašem

objavljeno 1.11.2015, kategorija: člani

V okviru 8. kola lige ABA Tajfunove košarkarje čaka novo domače srečanje. Nocoj se bodo ob 19.00 v Golovcu pomerili z aktualnimi hrvaškimi prvaki in udeležanci evrolige KK Cedevita, ki je v četrtek v Istanbulu ugnala Anadolu Efes.

 

Izjava

Dejan Mihevc
, trener Tajfuna: »V goste nam prihaja eden glavnih favoritov za osvojitev naslova najboljših v ligi ABA. Kljub temu, da je Cedevita v zadnjem obdobju imela manjšo krizo, pa so to očitno z veliko zmago v evroligi proti Efesu prebrodili. Kakorkoli že, gre za evroligaški klub, ki je velik favorit te tekme, vendar bomo naredili vse, da presenetimo. Kljub prazniku upam, da nas bodo naši zvesti navijači in gledalci prišli podpret v čim večjem številu, saj ne igramo vsak dan proti tovrstni ekipi.«

Napoved KK Cedevita (v hrvaščini)

Pred začetkom tekme bo v čast legendama jugoslovanske oz. slovenske košarke Ranku Žeravici in Borisu Kristančiču minuta molka.

Tekmo bodo znova popestrila dekleta iz plesne skupine Connexion, pomagala pa jim bo tudi mladinska hip-hop zasedba Fierce, ki je prejšnji vikend na svetovnem prvenstvu v Riminiju zasedla 2. mesto!


Izognite se gneči na blagajni
, saj je vstopnice preko našega partnerja Mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …). Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec).

 

VSE PODROBNOSTI O VSTOPNICAH na http://www.kksentjur.net/navijaci.php?p=vstopnice
- Glede na datum nakupa so na voljo vstopnice po predprodajni, na dan tekme pa po redni ceni. 
- Glede na starost so na razpolago vstopnice za odrasle in otroke* (rojeni leta 2000 in kasneje). 
- Cene se razlikujejo tudi glede na kategorijo sedeža: TOP VIP tribuna, Golovec stoli (rdeči sektor, bližje igrišču), Golovec klopi (modri sektor). 

- Vstopnice je preko našega partnerja Mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …) 
- Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec). Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net). 

POPUSTI NA BLAGAJNI (omogočamo do pol ure pred začetkom tekme!): 
- Imetniki Tuš klub kartice lahko uveljavijo 15 % popusta. 
- Imetniki veljavnih izkaznic ZKTS (Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije) in ZKSS (Združenje košarkarskih sodnikov Slovenije) lahko uveljavijo 50 % popust. 
- Vsem, ki na dan tekme slavijo rojstni dan, omogočamo brezplačen ogled tekme, enemu spremljevalcu/-ki pa popust po modelu kolikor let toliko popusta. 
- Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net).

I. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME 
Število v oklepaju pomeni ceno na dan tekme na blagajni! 

A) Golovec (ABA in FIBA): najmanj 16 tekem 
Modri sektor (klopi): odrasli 6 € (8 €); otroci 3 € (5 €) 
Rdeči sektor (stoli): odrasli 8 € (10 €), otroci 6 € (4 €) 

II. VIP VSTOPNICE V DVORANI GOLOVEC 
Sezonska: 288 €; posamezna tekma: 18 €. Vstopnica vključuje pogostitev. Ob namenitvi dohodnine priznamo 10 % popusta, vendar ob predhodnem zanimanju na info@kksentjur.net. 

* Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2000 in kasneje. Za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni. 
** Spremljevalci invalidov na vozičkih so oproščeni vstopnine. 
*** Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti. 
**** Termini v FIBA Europe Cupu so znani, v ligi ABA pa se zaradi TV prenosov natančen termin določi okvirno 14 dni pred tekmo. 
***** Cenik velja od 12. 10. 2015 naprej. 


ZAPIŠITE SI TUDI DATUME PRIHODNJIH TEKEM TAJFUNA! 
4. 11. – Tajfun : Hibernia (sre., 19.00 – FIBA) 
8. 11. - Tajfun : Union Olimpija (ned., 17.00 – ABA)

13. 11. - Tajfun : Metalac Farmakom (pet., 21.00 - ABA)

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.