Pokal Spar

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved pred prvo tekmo v pokalu FIBA Europe

objavljeno 28.10.2015, kategorija: člani

Košarkarji Tajfuna danes začenjajo z udeležbo v pokalu FIBA Europe, ki je drugo mednarodno tekmovanje, v katereme sodelujejo v tej sezono. V skupini F je slovenski državni prvak v družbi s prvaki Češke, Danske in irske izbrane vrste.

V celjski dvorani Golovec bo nocoj ob 19.00 uvodno srečanje z ekipo ČEZ Nymburk.


Izjava trenerja Tajfuna Dejana Mihevca:

"Mislim, da o našem prvem nasprotniku v Fibinem pokalu, ni treba izgubljati veliko besed, saj gre za klub, ki je redni udeleženec evropskih pokalov in zagotovo prvi kandidat za prvo mesto v naši skupini.

V zadnjih 12 letih so bili prav tolikokrat češki prvaki in 11-krat pokalni prvaki. Odlično igrajo tudi v zelo močni VTB ligi, kjer so trenutno z enim samim porazom prav na vrhu. V svojih vrstah imajo kar nekaj reprezntantov ter 6 tujih košarkarjev. Med igralci, ki sestavljajo ekipo Nymburka je tudi v slovenskem prostoru vsem znani Jiri Welsh.


Njihova ekipa je izjemno atletska, zelo nevarna v protinapadu in tranziciji, njihovo glavno orožje pa je met za 3 točke in skok. Verjamem, da smo na tekmo dobro pripravljeni, nasprotnika spoštujemo, a bomo naredili vse, da presentimo ter da skupaj z navijači Tajfuna v tem že tako zgodovinskem letu prinesemo še eno zgodovinsko zmago."

 

Napoved češkega kluba (v češkem jeziku; klik!)


Tekmo si bo ogledalo tudi okoli 50 čeških navijačev!

 

Obiskovalci naših tekem bodo poslej lahko z nekaj sreče in spretnosti prišli do vikend paketa z vozilom našega partnerja Avtocenter A2S Celje. Na tekmi s ČEZ Nymburk boste lahko za konec tedna v uporabo prejeli VW Touran!

Izognite se gneči na blagajni, saj je vstopnice preko našega partnerja Mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …). Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec).

 

Tekmo bodo znova popestrila dekleta iz plesne skupine Connexion, pomagala pa jim bo tudi mladinska hip-hop zasedba Fierce, ki je prejšnji vikend na svetovnem prvenstvu v Riminiju zasedla 2. mesto!

Tisti, ki ne morete na tekmo, si jo lahko ogledate v spletnem prenosu (klik!)

 

VSE PODROBNOSTI O VSTOPNICAH na http://www.kksentjur.net/navijaci.php?p=vstopnice
- Glede na datum nakupa so na voljo vstopnice po predprodajni, na dan tekme pa po redni ceni.
- Glede na starost so na razpolago vstopnice za odrasle in otroke* (rojeni leta 2000 in kasneje).
- Cene se razlikujejo tudi glede na kategorijo sedeža: TOP VIP tribuna, Golovec stoli (rdeči sektor, bližje igrišču), Golovec klopi (modri sektor).

- Vstopnice je preko našega partnerja Mojekarte.si moč kupiti preko spleta in na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …)
- Prodajno mesto v Celju je tudi lokal Time Out (pri dvorani Golovec). Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net).

POPUSTI NA BLAGAJNI (omogočamo do pol ure pred začetkom tekme!):
- Imetniki Tuš klub kartice lahko uveljavijo 15 % popusta.
- Imetniki veljavnih izkaznic ZKTS (Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije) in ZKSS (Združenje košarkarskih sodnikov Slovenije) lahko uveljavijo 50 % popust.
- Vsem, ki na dan tekme slavijo rojstni dan, omogočamo brezplačen ogled tekme, enemu spremljevalcu/-ki pa popust po modelu kolikor let toliko popusta. 
- Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net).

I. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME
Število v oklepaju pomeni ceno na dan tekme na blagajni!

A) Golovec (ABA in FIBA): najmanj 16 tekem
Modri sektor (klopi): odrasli 6 € (8 €); otroci 3 € (5 €)
Rdeči sektor (stoli): odrasli 8 € (10 €), otroci 6 € (4 €)

II. VIP VSTOPNICE V DVORANI GOLOVEC
Sezonska: 288 €; posamezna tekma: 18 €. Vstopnica vključuje pogostitev. Ob namenitvi dohodnine priznamo 10 % popusta, vendar ob predhodnem zanimanju na info@kksentjur.net.

* Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2000 in kasneje. Za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni.
** Spremljevalci invalidov na vozičkih so oproščeni vstopnine.
*** Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti.
**** Termini v FIBA Europe Cupu so znani, v ligi ABA pa se zaradi TV prenosov natančen termin določi okvirno 14 dni pred tekmo.
***** Cenik velja od 12. 10. 2015 naprej.

ZAPIŠITE SI TUDI DATUME PRIHODNJIH TEKEM TAJFUNA!
1. 11. – Tajfun : Cedevita (ned., 19.00 – ABA)
4. 11. – Tajfun : Hibernia (sre., 19.00 – FIBA)
8. 11. - Tajfun : Union Olimpija (ned., 17.00 – ABA)

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.