Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Novice

Napoved pred tekmo v Zadru

objavljeno 16.10.2015, kategorija: člani

V edinem jadranskem mestu, ki sodeluje v t.i. jadranski ligi, bo v okviru 6. kola lige ABA uvodna tekma med ekipama Zadra in Tajfuna.

Šentjurčane po gostovanjih v legendarnih dvoranah v Zagrebu in Beogradu čaka še eno podobno poglavje. Zadar je namreč doslej osvojil 8 naslovov državnih prvakov, od tega pol ducata v nekdanji SFRJ, enkrat pa so bili tudi zmagovalci regionalne lige.

V dvorani Krešimir Čosić, ki je poimenovana po zadrski košarkarski legendi, članu mednarodnega košarkarskega hrama slavnih, se bo tekma začela v petek, 16. 10. 2015, ob 21.00.

Izjavi

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Zadar je imel v prvih petih kolih zelo neugoden razpored in njihov trenutni položaj na lestvici zagotovo ni realen pokazatelj njihove kvalitete. So zelo atletska ekipa, ki zelo dobro skače, še posebej v napadu. Igrajo zelo agresivno v obrambi, zelo neugodni pa so doma, kjer so bili celo na pragu presenečenja proti Crveni zvezdi. Verjamem, da smo na tekmo dobro pripravljeni in da imamo možnosti, da se iz Zadra vrnemo z dvema točkama."

Dragiša Drobnjak, igralec Tajfuna: "Imel sem čast in privilegij že velikokrat igrati v Zadru in ne glede na to, kako močno ekipo ima Zadar, je v Zadru zmeraj težko igrati. To se kaže tudi to sezono, ko Zadar doma igra čisto drugače kot v gosteh. Tamkajšnji navijači so zmeraj tisto nekaj več, kar potrebujejo njihovi igralci. Vzdušje je zmeraj izjemno in igralci Zadra zmeraj dajo vse od sebe "in še več", tako da če želimo zmagati v Zadru, moramo odgovoriti z isto mero in biti pripravljeni iti prek svojih zmožnosti."

Povezava k napovedi ABA lige (klik!)

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.