Liga Nova KBM

Šenčur Gorenjska gradbena družba

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

V Pionirju brez Sebiča in Clarka

objavljeno 8.10.2015, kategorija: člani

Nocoj košarkarje Tajfuna ob 19. uri v Beogradu čaka srečanje z udeleženko evrolige, Crveno zvezdo. V glavno mesto nekdanje skupne domovine nista odpotovala Milan Sebič in Ceola Clark III. 

Izjavi

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Crvena zvezda Telekom je po do sedaj videnem zagotovo eden glavnih kandidatov za osvojitev naslova prvakov lige ABA tudi v tem letu. Sestavili so odlično ekipo za katero verjamem, da ima velike ambicije tudi v evroligi. Kljub temu, smo se mi na tekmo pripravili kot na vsako drugo. Zavedamo se, da so naše možnosti za presenečenje v Pionirju minimalne, a se tekme že prav veselimo."

Tomaž Bolčina, igralec Tajfuna: "Smo pred enim od najtežjih možnih gostovanj, saj je Crvena zvezda Telekom velik favorit. Gostitelji imajo ekipo, ki je, kljub nekaterim poškodbam, izjemno popolnjena na vseh položajih. Mi bomo skušali prikazati podobno predstavo kot na zadnjih tekmah."

Napoved srečanja pri KKCZ (klik!)

Informacija o neposrednem prenosu (klik!)

Naslednje domače srečanje prihaja kmalu, saj bo v nedeljo, 11. 10. 2015, v celjskem Golovcu ob 17.00 začetek tekme s KK Budućnost Voli. 

Kot zanimivost dodajmo, da sta se šentjurski in beograjski klub na pripravljalnem srečanju, ko je Crveno zvezdo vodil Zmago Sagadin, razšla z izidom 88:82 za takratni Alpos Kemoplast!

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.