Pokal Spar

Bistrica

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Napoved tekme s Krko

objavljeno 5.10.2015, kategorija: člani

Pred ekipo Tajfuna je v torek, 6. 10. 2015, že tretja tekma od nedavnega začetka tekmovanja v ligi ABA. Tokrat bo v celjski Golovec prišla novomeška Krko, s katero so se Šentjurčani zadnjo septembrsko soboto uspešno pomerili v superpokalu. Tekma se bo začela ob 21.00.

Obiskovalce naprošamo, da na prizorišče pridejo pravočasno oz. da si vstopnice zagotovijo na predprodajnih mestih.

Izjave

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Pred nami je že prvi derbi proti slovenski ekipi v ligi ABA. Kljub temu, da smo s Krko pred kratkim igrali v superpokalu, se zavedamo, da je to povsem nova tekma, ki nima nobene povezave s tisto. Naša velika želja je, da v dvorano Golovec, kljub poznemu terminu, pride čimveč naših navijačev, saj nam je to še dodatna spodbuda, mi pa obljubljamo, da bomo dali vse od sebe in prikazali še eno dobro igro."

Stanko Sebič, igralec Tajfuna: "Tesen poraz proti Ciboni je za nas že pozabljen. Čaka nas nov derbi proti Krki, ki se dviguje v formi. Kljub napornemu ritmu verjamem, da jih lahko po superpokalu z našo zbrano in borbeno igro ponovno premagamo. V veliko pomoč do sedaj so nam bili naši navijači in želim si, da nas pridejo v čim večjem številu spodbujat tudi tokrat."

Ivan Velić, trener Krke: "Čaka nas še ena težka tekma, kot bodo vse v letošnji sezoni. Liga je zelo izenačena in bo zelo stresna za vse klube. Mislim da so igralci spoznali, kako je treba igrat in kaj nam lahko prinese zmago. Pričakujem, da bomo predstavo z Zadrom ponovili tudi v tej tekmi. Spoštujemo Tajfun, dokazali so da so resno moštvo in njihove dobre igre niso več slučajne. Kažejo zrelo igro in dobro formo. Pričakujem dobro igro svojega moštva in se nadejam novi zmagi."

Mirko Mulalić, igralec Krke: "Čaka nas nova tekma v zgoščenem koledarju. Tajfun zelo spoštujemo. Igrajo moštveno, vloge v moštvu so zelo dobro razporejene. Vendar pa se moramo osredotočiti na našo igro in popraviti slab vtis s Superpokala. Na zadnji tekmi smo že pokazali boljšo igro in tako bi morali igrati tudi v nadaljevanju sezone, vse skupaj pa želimo še nadgraditi na tekmi proti Tajfunu."

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.