Liga Nova KBM

KD Ilirija

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Novice

Superpokal napovedan - do tekme še dva dni

objavljeno 24.9.2015, kategorija: člani

Danes je bila na Košarkarski zvezi Slovenije novinarska konferenca pred sobotno superpokalno tekmo, ki bo v škofjeloški dvorani Poden 26. 9. 2015 ob 17.30.

Vabimo vse podpornike, da se v soboto po sivi poti odpravite na Gorenjsko, kjer bo tudi avtobus navijaške skupine Šentjurski vitezi. SKUPAJ SMO MOČNA EKIPA!

Vstopnice stanejo 7 EUR za odrasle in 3 EUR za osnovnošolce. Na razpolago so tudi na prodajnih mestih Eventima.

IZJAVE OBEH TRENERJEV IN IGRALCEV

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Želja in cilj našega kluba sta bili, da poskušamo zadržati večji del ekipe in mislim, da nam je to v večji meri uspelo. Na to jedro ekipe smo dodali nekaj ambicioznih igralcev, ki nam lahko pomagajo pri preskoku na drugo raven. Ocenjujem, da nam je v tem delu priprav uspelo narediti, kar smo si zamislili. V novi sezoni bomo igrali tudi v Ligi ABA in FIBA pokalu, kar je za nas neznanka, a verjamem, da lahko igramo na tej ravni. Na Superpokal Slovenije smo pripravljeni optimalno, po težavah, ki smo jih imeli na pripravah, predvsem na igralnem mestu organizatorja igre, sta se vrnila Domen Bratož in Ceola Clark. Veseli nas, da imamo že na uvodu v sezono priložnost za osvojitev pokala in verjamem, da zmoremo, se pa zavedamo, da bomo igrali proti močni Krki, ki je stalni udeleženec tega tekmovanja in ga je večkrat tudi osvojila."

Dragiša Drobnjak, novi kapetan Tajfuna: "Veseli me, da sta klub in trener uspela zadržati večino igralcev z minule sezone, saj je veliko lažje začeti novo z uigrano ekipo in novimi igralci, ki so dodana vrednost. Nestrpno se že veselimo začetka sezone, v kateri bo Tajfun igral na višji ravni, kar bo mlajšim soigralcem veliko pomenilo. Naš recept za potencialni uspeh je, da delamo tako, kot lani, ko smo se osredotočali na vsako tekmo posebej in vsakič dali vse od sebe. V soboto bomo igrali proti kakovostnemu tekmecu, ki je od vseh ekip v Sloveniji to poletje, vsaj po imenih sodeč, pripeljala najkakovostnejše igralce. Na nas je, da se ne pustimo nikomur in, da dokažemo, da lahko dobro igramo z vsemi."

Ivan Velić, trener Krke: "Vsak trener se veseli igrati za pokal in tako je tudi pri meni. Igralci so v pripravljalnem obdobju delali dobro in mislim, da smo pripravljeni, da pridemo do novega naslova superpokalnega prvaka. Glede na minulo sezono je v naši ekipi veliko sprememb, tudi jaz sem nov in zagotovo bomo potrebovali nekaj časa, da se uigramo. Nismo še v optimalnem stanju, a mislim, da bomo kmalu."

Luka Lapornik, igralec Krke, sicer rojeni Šentjurčan: "Za nami so dolge, težke in uspešne priprave, tako, da se že zelo veselimo začetka sezone. Pol igralcev v ekipi je novih, prav tako trenerski štab, zaradi česar bomo potrebovali nekaj več časa, da se dobro spoznamo in uigramo, a mislim, da smo na pravi poti. V soboto ne bomo optimalni, a si želimo sezono začeti z zmago in osvojitvijo Superpokala Slovenije 2015."

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.