Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Vstopnice za članske tekme

 

Pred ekipo Košarkarskega kluba Šentjur je 18. zaporedna sezona v prvem rangu državnega prvenstva (Liga Nova KBM). Kot običajno bo klub sodeloval tudi v državnem pokalnem tekmovanju (Pokal Spar), drugo sezono zapored pa se vključuje v mednarodno tekmovanje – Pokal Helios Alpe Jadran, kjer bo v predtekmovalni skupini B igral s slovaško ekipo MBK Rieker COM-therm Komárno, češko vrsto BK ARMEX Děčín in madžarskim kolektivom Egis Körmend Hivatalos.

 

Vse tekme bo KK Šentjur igral v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur.

 

Domača sezona se bo začela 10. 10. 2017 s tekmo s slovaškim klubom MBK Rieker COM-therm Komárno, v državnem prvenstvu pa je uvodna domača tekma na vrsti 14. 10., ko bo v Šentjurju gostovala ekipa Helios Suns iz Domžal.

Za vse ljubitelje košarke smo pripravili sezonske vstopnice po ugodnejših cenah. Še ugodnejša je ponudba v predprodaji, ki traja do vključno prve domače tekme državnega prvenstva. Bodite pozorni tudi na popuste.

I. CENE SEZONSKIH VSTOPNIC

Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti.

 

Vrsta vstopnice

redna cena

predprodaja

ocenjena povpr. cena
na tekmo (min.: 20 tekem)

ODRASLI

60,00 €

48,00 €

2,40 €

OTROCI

40,00 €

32,00 €

1,60 €

NAVIJAŠKA SKUPINA

35,00 €

28,00 €

1,40 €

NAVIJAŠKA SKUPINA - otroci

25,00 €

20,00 €

1,00 €

II. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME

Število v oklepaju pomeni ceno na dan tekme na blagajni, ki se odpre uro pred začetkom!

  • ODRASLI: 4 € (5 €)
  • OTROCI: 2 € (3 €)

 Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2002 in kasneje (za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni).

  • Člani Košarkarske šole Šentjur (mlajše selekcije in šola košarke): 0 € (velja ob plačani vadnini in članarini; obvezen prevzem vstopnic na blagajni do 15 minut pred začetkom tekme).


Vstopnice je v predprodaji do vključno dneva pred tekmo moč kupiti preko spleta (http://kksentjur.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.htmlin na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …)

POPUSTI (omogočamo do pol ure pred začetkom tekme!)

  • Pri predložitvi Tuš klub kartice nudimo 15 % popusta na ogled naših domačih tekem! Popust se uveljavlja na blagajni dvorane pred tekmo.
  • Imetniki veljavnih izkaznic ZKTS (Združenje košarkarskih trenerjev Slovenije) in DKS (Društvo košarkaskih sodnikov) brezplačno.
  • Vsem, ki na dan tekme slavijo rojstni dan, omogočamo brezplačen ogled tekme, enemu spremljevalcu/-ki pa popust po modelu kolikor let toliko popusta.
  • Za nakup vstopnic za večje skupine omogočamo posebne popuste (kontaktirajte na: info@kksentjur.net).

 

Cene posameznih vstopnic ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva.


Vse cene veljajo od 29. 9. 2017 naprej.


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.