Košarkarska zveza Slovenije
1. SKL
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Vstopnice za članske tekme


Sezona 2020/21 je za ekipo Košarkarskega kluba Šentjur 21. zaporedna sezona med prvoligaško druščino. Ob prvenstvenih tekmah bodo naši košarkarji igrali tudi pokalne tekme.

 

Domača sezona se bo za Šentjurčane po uvodnih dveh gostovanjih, začela v soboto, 10. oktobra, ko bo v Šentjurju gostoval laški Zlatorog.

 

Trenutna situacija je botrovala k temu, da dvorane ne morejo biti v popolnosti zasedene. Iz strani NIJZ smo prejeli dovoljenje, da lahko v naši dvorani tekmo spremlja 100 gledalcev. Cene vstopnic v primerjavi s preteklo sezono ostajajo iste.

 

Naj dodamo, da bodo imeli prednost pri nakupu sezonskih vstopnic kupci sezonskih vstopnic iz sezone 2019/2020. Le-ti so deležni prav posebnega popusta, saj cena sezonske vstopnice za njih v predprodaji znaša 30 EUR (razlog je predčasen zaključek pretekle sezone - prekinitev). Za ostale je cena v predprodaji 50 EUR. Cena vstopnice za odrasle osebe za posamezne tekme znaša 5 EUR, otroci plačajo 3 EUR.

 

Rezervacija in nakup sezonskih vstopnic: 041/876-917 (Danilo Fras)

 

Prednost udeležbe na tekmi bodo imeli imetniki sezonskih vstopnic. V primeru, da bodo za posamezno tekme še ostala posamezna prosta mesta oziroma sedišča, ki bodo še na razpolago, bomo posamezne vstopnice prodajali preko spleta.

 

Sezonske vstopnice ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva, bodo pa v tem primeru imetniki imeli posebne ugodnosti.

 

Otroška vstopnica velja za mlade, rojene leta 2005 in kasneje (za predšolske otroke, če sedijo na kolenih spremljevalcev, vstopnine ni).

 

 

I. CENE SEZONSKIH VSTOPNIC

 

Vrsta vstopnice

redna cena

predprodaja

 

ODRASLI

80,00 € 50,00 €

OTROCI

45,00 € 30,00 €

 

     


II. CENE VSTOPNIC ZA POSAMEZNE TEKME

 

  • ODRASLI: 5 €
  • OTROCI: 3 €
  • Člani Košarkarske šole Šentjur (mlajše selekcije in šola košarke): 0 € (velja ob plačani vadnini in članarini; rezervacija vstopnice se mora izvršiti dan pred tekmo; obvezen prevzem vstopnice na blagajni do 30 minut pred začetkom tekme; število omenjenih vstopnic bo sicer odvisno od števila prodanih ostalih zgoraj naštetih vstopnic).


Vstopnice je v predprodaji do vključno dneva pred tekmo moč kupiti preko spleta (http://kksentjur.mojekarte.si/si/celotna-ponudba.htmlin na številnih prodajnih mestih (črpalke Petrol in OMV, večji Mercator centri, …)

Cene posameznih vstopnic ne veljajo za morebitne tekme v polfinalu in finalu končnice državnega prvenstva.


Vse cene veljajo od 5. oktobra 2020 naprej.


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2021 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.