Liga Nova KBM

KK Helios Suns

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Mladi

Predstavitev kadra za delo z mladimi

mlajse_osebje_urska_klemen_450

Urška Klemen

Urška je diplomirala na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani, smer športno treniranje – atletika. Nekdaj odlična atletinja v tekih na 400 in 800 m je bila večkratna državna prvakinja in stalna članica državne reprezentance (na 400 m in 4 x 400m). Leta 1998 se je udeležila tudi olimpijade mladih v Moskvi, leta 1999 pa iger evropske mladine na Danskem. Slovenske barve je leta 2010 zastopala na evropskem članskem atletskem prvenstvu v Barceloni in na evropskem atletskem pokalu v Budimpešti.

 

Z individualno kondicijsko pripravo se ukvarja 12 let. Trenutno sodeluje pri telesni pripravi celjskih hokejistov, judoistov Ivo Reye, tenisačev, rokometašic in atletov v celjskem klubu Kladivar. V sezoni 2017/18 je Urška zadolžena za razvoj osnovnih motorični sposobnosti v pionirskem programu KK Šentjur.

Urška je pri delu nepopustljiva, je perfekcionistka, zato teži k popolni izvedbi vsake vaje. Vsem mladim polaga na srce, da bodite za dosego ciljev, ki ste si jih postavili na svoji športni poti, vztrajni in delovni, in ne obupajte, ko vam bo težko.

 

Jan Šentjurc

Jan se je po končanem študiju ekonomije na Fakulteti za ekonomske in poslovne vede na Univerzi v Mariboru odločil za študij športnega treniranja (košarka) na Pedagoški fakulteti v Mariboru in ga bo letos tudi uspešno zaključil.

 

V Košarkarskem klubu Šentjur je bil član vseh mlajših selekcij in nasploh je košarka zelo pomemben del njegovega življenja.

 

V sezoni 2015/16 je začel z vodenjem šol košarke in selekcij do 11 in 13 let pri KK Šentjur, skupaj z mentorjem Boštjanom Kočarjem. V sezoni 2016/17 se je poleg naštetega priključil tudi članski selekciji in bil zadolžen za video-analize nasprotnikov.

 

Jan je svojemu delu z mladimi zelo predan in kaže veliko željo po izpopolnjevanju ter napredku.

Ožbej Stane

Ožbej je diplomant Fakultete za šport Univerze v Ljubljani, smer športno treniranje – košarka. Pot košarkarskega trenerja je začel leta 2003 v Košarkarskem klubu Šentjur, kjer je najprej vodil mlajše selekcije, kasneje pa je bil tudi pomočnik glavnega trenerja članske ekipe. Pomočnik je bil tudi, ko je naš klub osvojil naslov državnih prvakov in superpokal ter ko je sodeloval v mednarodnih tekmovanjih – ligi FIBA Europe in ABA. Kot trener je delal še v KK Rogaška in KK Krka, eno sezono pa je bil pomočnik trenerja v angleški ekipi London Leopards in z njo osvojil angleški pokal ter prvenstvo. V sezoni 2017/18 se v KK Šentjur vrača kot pomočnik glavnega trenerja in trener selekcij do 17 in 19 let.

 

Ožbej je pri svojem delu vesten in strokoven. Od svojih varovancev zahteva red in disciplino pri delu in željo po dokazovanju ter napredku v igri.

Boštjan Kočar

Boštjan Kočar

Boštjan je diplomiral na Fakulteti za šport Univerze v Ljubljani, smer športno treniranje – košarka. Pri Košarkarskem klubu Šentjur je aktivno igral od 17. leta starosti in bil med letoma 2000 in 2005 kapetan članske ekipe.

 

Leta 2006 se je začel ukvarjati s trenerstvom in je do sedaj deloval kot trener v ŽKK Šentjur - Šmarje, ŽKK Celje in KK Šentjur. V tem času je sodeloval z različnimi reprezentančnimi selekcijami mlajših starostnih kategorij Slovenije in kot pomočnik ter leta 2009 kot glavni trener ženske reprezentance Slovenije. Nazadnje je leta 2014 in 2015 deloval kot pomočnik moške slovenske reprezentance do 20 let.

 

V sezoni 2017/18 je Boštjan vodja klubskih programov mlajših starostnih kategorij in Šole košarke ter trener selekcij do 13 in 15 let.

 

Boštjan je pri svojem delu odgovoren, strokoven in deloven. S svojim pedagoškim pristopom, strokovnostjo, igralskimi in trenerskimi izkušnjami posreduje svoje znanje otrokom mlajših starostnih kategorij KK Šentjur.

Kristijan Košak

Kristijan Košak

Opis sledi.

Karmen Voga

Karmen Voga

Karmen je diplomirana profesorica angleškega jezika in sociologije. Košarko je aktivno igrala za ŽKK Šentjur - Šmarje v letih 1998-2005. S pionirsko ekipo je osvojila 3. mesto v državnem, s kadetsko pa na turnirju, ki je bil v dvorani OŠ Hruševec Šentjur naslov državnih podprvakinj. Že ob koncu srednje šole je kazala zanimanje za trenersko delo in opravila izobraževanje na Fakulteti za šport v Ljubljani in pridobila naziv trener mladih. V letih 2009 in 2010 je vodila pionirsko ekipo deklic ŽKK Šentjur. V letu 2016 se je pridružila ekipi trenerjev in pod mentorstvom Boštjana Kočarja zopet prevzela vodenje deklic. Pri svojem delu je stroga, vestna in željna pridobiti nova znanja.

 

Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.