Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

OŠ Hruševec Šentjur, 18. 1. 2020 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : Terme Olimia Podčetrtek
86 : 49

statistika statistika tekme

Nova izdatna zmaga s Podčetrtani

Sosedski derbi s Podčetrtani je bil pomemben zaradi prenosa zmage v ligo za prvaka, Šentjurčani pa so s sijajnim začetkom kar hitro tlakovali pot do uspeha.


Pred uvodnim sodniškim metom so prisotni z molkom počastili spomin na preminulega Leopolda Škorjanca, ki je bil med leti 1970 in 1974 trener članske ekipe, košarka pa se je v Šentjurju začela organizirano igrati eno leto preden je nastopil funkcijo.


V prvih treh minutah so domači v Hruševcu zadeli pet trojk in šokirali termalce, ki še niso mogli računati na okrepitev iz ZDA. Prva četrtina se je končala s prednostjo 19 točk, ob polčasu pa je razlika znašala 23.


Gostje so v tretji četrtini skušali za nekaj minut z bolj agresivno igro, a so varovanci Aleša Pipana odbili njihove poskuse in razliko ob koncu tretjega kvartala povišali na 28. V zadnji periodi je razlika samo še narasla. Občinstvo je prvič v tej sezoni tekmo pričakalo na nogah, med samo tekmo pa je za borbenost nagradilo Jana Rebca, ki je moral zaradi krvavitve dvakrat prisilno na klop.


Dvomestniki: Haynes 20, Rebec 15, Ahmedović in Čebašek 13, Pešić 11, ...V sredo, 22. januarja, je na vrsti gostovanje v Kopru.


*foto: Marjan Marić


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.