Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

OŠ Hruševec Šentjur, 21. 12. 2019 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : KK Gorenjska gradbena družba Šenčur
83 : 90

statistika statistika tekme

Slovo od lige za prvaka

Na zadnji tekmi v koledarskem letu je imela šentjurska ekipa še možnosti, da bi z zmago kandidirala za mesta v ligi za prvaka, kamor se uvrsti najboljših pet zasedb.


Kljub uspešnim metom z razdalje domačim v ostalih elementih ni šlo tako dobro od rok, tako da so Šenčurjani v prvi četrtini največ vodili za 11 točk. Domači so se jim upeli do konca kvartala približati, v 15. minut pa so preko zabijanja Emirja Ahmedovića povedli za točko. Ekipi sta se do konca polčasa večkrat izmenjali v vodstvu.


V tretji četrtini sta bili moštvi najprej skupaj, v drugi polovici tega dela igre pa so Gorenjci povedli z dvomestno prednostjo. 


V 34. mimuti je bila razlika že 22 točk. Šentjurska vrsta se ni predala in je razliko pridno zmanjševala. Jakob Čebašek je pol minute pred koncem znižal na 81:85. Na koncu domača vrsta ni prišla v položaj, da bi si priigrala dve točki za zmago.


Dvomestniki: Rebec 16, Ahmedović 12, Čebašek, Haynes, Špan, Vlahović 11.
Naslednja tekma bo 4. januarja, ko bo v Hruševcu tekma z Laščani. Tekma bo štela dvojno, saj se bosta ekipi srečali v ligi za obstanek.


 


*foto: Marjan Marić


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.