Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

ŠD Leona Štuklja, 20. 11. 2019 ob 19.00, Liga Nova KBM

Krka : KK Šentjur
92 : 72

statistika statistika tekme

Ob porazu tudi nekaj obetavnih trenutkov

Za zasedbo Šentjurja je bila tekma v Novem mestu prvič, odkar jo je prevzel Aleš Pipan. 


Gostje so začeli obetavno in na polovici prve četrtine s trojko Randalla Haynesa povedli s 5:17. Krka je prvi kvartal dobila s serijo 16 točk. Do polčasa so domači, ki niso igrali s Šentjurčanom Lukom Lapornikom, razliko povišali za dodatnih 8 na skupnih 15. 


Na začetku 27. minute je naš nekdaji igralec Žiga Fifolt povišal na 63:41, potem pa je prišlo obdobje boljše šentjurske igre. V 32. minuti je Miloš Pešić zadel za 69:59. Dolenjci so na to odgovorili s serijo 15 točk in odločili srečanje v svojo korist.


Dvomestniki: Haynes 29 (7 trojk, 9 skokov), Držić 13, Pešić 10, ...


Vladimir Anzulović, trener Krke: "Čestitke fantom za vse razen uvod v tekmo, ki ni bil dober, ostalo pa je bilo zelo dobro. Vesel sem, ker smo uspeli razporediti minutažo nosilcev, saj sta pred nami novi zahtevni tekmi tako v regionalni ligi, kot v domačem prvenstvu."


Aleš Pipan, trener Šentjurja: "Čestitam Krki, ki je bila absolutno boljši tekmec. Pri nas ni bilo vse tako slabo, kot kaže končni rezultat. Začeli smo dobro, nekaj kvalitetnih minut smo imeli tudi v drugem polčasu. A premalo, da bi naredili kaj več v Novem mestu. Pred nami je 14 dni pavze, to pa bomo izkoristili za dober trening."


V torek, 26. novembra, bo ob 18. uri v Hruševcu povratna pokalna teka s Slovanom.


*foto: KK Krka


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.