Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

OŠ Hruševec Šentjur, 13. 11. 2019 ob 18.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : Koper Primorska
64 : 108

statistika statistika tekme

Ekstremno visok domači poraz

Tekmo z državnimi prvaki so Šentjurčani odprli dobro in dobili prvo četrtino. Prvi koš iz igre so potem dosegli šele v 15. minuti, razlika pa je vse do konca tekme nezadržno rasla.


Na koncu srečanja je po dveh tekmah neigranja vstopil Jernej Ledl in takoj zadel trojko.


Domači so se z gosti, kjer v trenerskem štabu delujejo trije naši nekdanji sodelavci - Jurica Golemac, Andrej Žakelj in Jan Šentjurc, enakovredno kosali samo v trojkah, ki sta jih obe ekipi zadeli po 8.


Dvomestnika: Haynes 20, Čebašek 12, ...


Saša Dončić, trener Šentjurja: "Prvo četrtino smo se držali dogovorov in jo tudi dobili. Pozna se, da imamo kratko klop, pozna se odsotnost Špana in Rebca. Ekipo kot je Primorska, ko se enkrat razigra, je težko zaustaviti in zame so še vedno favoriti za naslov državnega prvaka. Mi moramo nekaj spremeniti, nisem zadovoljen s pristopom in angažiranostjo nekaterih igralcev, upam pa, da se nam bo do tekme s Krko pridružil vsaj Rebec in v Novo mesto bomo odšli z optimizmom."


Jurica Golemac, trener Koper Primorske: "Po slabšem začetku smo se sestavili in kmalu upravičili vlogo favoritov. Vesel sem, da so fantje spoštovali nasprotnika in se potrudili za uspeh."


V sredo, 20. novembra, je na vrsti gostovanje v Novem mestu.


*foto: Marjan Marić


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.