Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

ŠD Polzela, 5. 10. 2019 ob 19.00, Liga Nova KBM

Hopsi Polzela : KK Šentjur
83 : 62

statistika statistika tekme

Ko sredi tekme prenehaš

Na prvi tekmi 20. prvoligaške sezone je šentjurska zasedba pri Polzelanih začela solidno.


V prvi četrtini so gostje prišli do prednosti 7 točk, ki so jo v drugi domači izničili in ob polčasu vodili za tri.


V 27. minuti je bilo na semaforju 52:50, potem pa je občinstvo nekaj časa gledalo zgolj enosmerno uspešnost domačih, ki so v 36. minuti povedli 75:50. 


Z dvomestnim učinkom točk se lahko pohvalijo: Miloš Pešić 16, Jakob Čebašek 11 in Jan Rebec 10 točk.


Boštjan Kuhar, trener Hopsov: "Glede na to, da smo imeli na zadnjih tekmah kar nekaj težav z uigranostjo in slabim metom, smo v današnjo tekmo vstopili živčno. V nadaljevanju smo predvsem z odlično obrambo prevesili tehtnico v našo korist. Mislim, da lahko s takšno obrambo in pristopom, predvsem pa z uigranostjo, ki bo iz treninga v trening boljša, tudi v nadaljevanju prvenstva prikažemo odlične predstave."


Saša Dončić, trener Šentjurja: "Čestitke Hopsom za zasluženo zmago. Domači so pokazali veliko več želje, ne vem pa, kaj se je zgodilo s fanti v zadnji četrtini. Šest minut nismo dosegli koša, v obrambi pa smo bili premehki. Če želimo v tej sezoni narediti dober rezultat, se bo moralo v razmišljanju igralcev marsikaj spremeniti."


V torek, 8. oktobra, bo v Hruševcu ob 18. uri povratna pokalna tekma z Ježico. V soboto, 12. oktobra, bo ob 19. uri domača tekma s Helios Suns. Do vključno te tekme so v prodaji sezonske vstopnice po predprodajni ceni.


 


*foto: KD Hopsi Polzela


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2020 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.