Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 7. 1. 2019 ob 18.00, Pokal Spar

KK Šentjur : KK Helios Suns
84 : 60

statistika statistika tekme

Zelo lepa prednost pred povratno četrtfinalno tekmo

V prvi od treh zaporednih tekem z Domžalčani so imeli šentjurski košarkarji v okviru prve tekme četrtfinala Pokala Spar na sproti okleščeno ekipo gostov.


Sprva je priključek z domačimi držal kapetan Jure Močnik, ki je v uvodni minuti in pol dosegel 7 točk, potem pa so Šentjurčani počasi postajali vse bolj suvereni.


Sredi druge četrtine so povedli s 14 točkami, a potem zgolj v dveh minutah dopustili serijo 0:10. S košema novinca Royca Woolbridga so prvi polčas dobili za 8.


Tudi po glavnem odmoru so bili boljši domači, ki so sredi tretje četrtine vodili za 15, po 30 minutah igre pa za 18 točk.


Razmerje moči se ni spremenilo niti v zadnjem kvartalu, ki so ga Šentjurčani zaključili s košem Miloša Pešića v zadnji sekundi.


Oba omenjena domača igralca sta bila tudi prepričljivo najboljša strelca, saj je Woolbridge zbral 20, Pešić pa 19 točk.


V soboto, 12. januarja, bo ob 19. uri v Hruševcu med istima nasprotnikoma na sporedu prvenstvena tekma. Povratno pokalno srečanje bo v ponedeljek, 14. januarja.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.