Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šenčur, 18. 12. 2018 ob 19.00, Pokal Spar

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba : KK Šentjur
74 : 71

statistika statistika tekme

Po šenčurski trilogiji domžalska

Šentjurski košarkarji so odigrali še tretjo v seriji tekem s Šenčurjani. Na povratni pokalni tekmi so branili 10 točk s prve tekme, kar se je na koncu izkazalo za dovolj. 


Še v 9. minuti je bil izid poravnan na 16, potem pa je do konca prve četrtine Šentjurčanom uspel pobeg za 7 točk.


Gostje so vodili do 16. minute, domačim pa je takrat uspela serija 10 točk. Na polčas so Šenčurjani odšli s prednostjo 5 točk.


Da se lahko ponovi sobotni scenarij z ligaškega obračuna v isti dvorani je nakazovalo dogajanje v tretji četrtini, ko so domači v 24. in 26. minuti povedli za 11. Sledila je serija 8 točk Šentjurja, po 30 minutah pa so domači vodili 59:56.


V zadnjem kvartalu so se znova prebudili gostje, ki so v 36. minuti povedli 61:66. Gorenjci so v 38. minuti znova prešli v vodstvo, a je bil zaostanek prevelik, da bo ogrozil končni uspeh Šentjurja.


V četrfinalu se bo naša ekipa merila z Domžalčani. Tekmi bosta odigrani v tednu pred in po redni prvenstveni tekmi istih ekip, ki bo 12. januarja. V soboto, 22. decembra, je na sporedu ligaška tekma v Rogaški Slatini, kjer se bo tekma začela ob 19. uri.


 


V tem tednu imamo dve aktivnosti, kjer bodo v središču pozornosti člani našega podmladka.


Sreda, 19. december, od 18.30, Mestni trg - šotor: - druženje s člani Košarkarskega kluba Šentjur in spretnostne igre z žogo, - za najmlajše bodo od 17.15 na voljo lutkarije!


Četrtek, 20. december, ob 15.30, športna dvorana OŠ Hruševec Šentjur: - tekme in spretnostne igre za vse mlajše kategorije in šole košarke ter "visoki obisk" okoli 18.00 ure.


Vabljeni vsi podporniki šentjurske košarke!


 


*foto: KKŠGGD


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.