Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 11. 12. 2018 ob 18.00, Pokal Spar

KK Šentjur : KK Šenčur Gorenjska gradbena družba
78 : 68

statistika statistika tekme

Prva tretjina s Šenčurjani s +10

Prva od treh zaporednih tekem s Šenčurjani je bila tudi polovica merjenje v 5. kroga pokalnega tekmovanja.


Gorenski košarkarji so začeli bolj razpoloženo in povedli 2:8, a je domača zasedba kmalu izenačila na 10, vseeno pa so prvo četrtino dobili gostje za 5 točk. Najvišja prednost Šenčurjanov je bila pri 23:31, potem pa so se prebudili domači košarkarji, med katerimi je bil tudi Matej Krušič, ki je večer končal s 14 točkami. Šentjur je povedel 34:31, a so na polčas gostje odšli s prednostjo treh točk.


Tretja četrtina je minila v menjavanju obeh ekip v vodstvu po 30 minutah pa je domača posadka vodila s 57:54. Svojo prednost so domači v zadnji četrtini počasi povečevali in s košem Krušiča sredi tega dela igre prvič povedli z dvomestno prednostjo. Najvišja razlika, 11 točk, je nastopila v 39. minuti, ko je trojko zadel Miloš Pešić.


Dvomestniki: Konjević in Pešić 17, Krušič 14, Ahmedović 11, ...


Fotogalerija (klik!)


V soboto, 15. decembra, bo v Šenčurju ob 19:00 redna tekma državnega prvenstva, povratno pokalno srečanje pa bo v istem kraju, v torek, 18. decembra.


foto: Zlatko Drovenik


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.