Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

ŠD Šenčur , 15. 12. 2018 ob 19.00, Liga Nova KBM

Šenčur Gorenjska gradbena družba : KK Šentjur
78 : 66

statistika statistika tekme

Ključno je bilo razmerje v skokih

V drugi od treh zaporednih tekem s Šenčurjani so Šentjurčani gostovali na Gorenjskem, kjer so začeli spodbudno, saj so povedli z 0:6, v 5. minuti pa povedli za 9 točk.


Na začetku druge četrtine so gostje s košem Emirja Ahmedovića še povedli za 6, potem pa so bistveno bolje nadaljevali domači, ki so drugo četrtino dobili za 9 točk.


Še večja razlika med ekipama je bila v tretji četrtini, ki so jo domači dobili kar za 17 točk in pred zadnjim kvartalom vodili kar za 20. Slabe štiri minute pred koncem je Šentjur zaostanek zmajšal na 11, a prepričljiva zmaga domačih ni bila ogrožena. Domači so skok dobili kar z 41:24 ...


Dvomestnika: Konjević 25 točk, Ahmedović 10


Rade Mijanović, trener Šenčurja: "Pričakovano zahtevna tekma, kjer smo prišli do pomembnih dveh točk, predvsem po zaslugi dobre obrambe. Mi smo imeli v rokah visoko vodstvo, a je Šentjur pokazal, kako nevarna ekipa zna biti. Zahvala tudi navijačem, ki so pripravili odlično vzdušje."


Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Zaslužena zmaga Šenčurjanov, ki so nas nadigrali v tistih elementih igre, na katere smo se sicer pripravljali, vendar tega na igrišču nismo uspeli narediti. Veliko o tekmi nam pove pogled na razmerje skokov."


Povratna pokalna tekma v Šenčurju bo v torek, 18. decembra, ob 19. uri.


*foto: KKŠGGD


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.