Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Novo mesto, 3. 5. 2018 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Krka : KK Šentjur
86 : 51

statistika statistika tekme

18. prvoligaško sezono končali z 8. mestom

V zadnji tekmi Lige Nova KBM za prvaka oz. tudi sezone so Šentjurčani gostovali v Novem mestu, kjer so poleg Marka Popadića pogrešali še Marcusa Williamsa.


V prvi četrtini sta bili ekipi izenačeni, v drugi pa je Krka začela s serijo 16 točk in prvi polčas dobila z 42:24.


Nič kaj drugače ni bilo v tretji četrtini, ki so jo Dolenjci začeli z 11:0. Po 30 minutah je domača prednost znašala 33 točk, v zadnjem kvartalu pa je narasla še za dve. Glede na običajno rotacijo je tokrat zaigral tudi Miha Andrinek.


Pešić 17, Bolčina 11, ...


Simon Petrov, trener Krke: "Odigrali smo tako, kot smo se dogovorili, zavzeto in čvrsto. Prikazali smo dobro igro in ta tekma je dobra popotnica za polfinale."


Jakša Vulić, trener Šentjurja: "S tekmo v Novem mestu smo zaključili sezono. Čestitam Krki za zmago in jim želim veliko sreče v končnici državnega prvenstva. Glavni cilj sezone, obstanek v Ligi Nova KBM, smo dosegli že z uvrstitvijo v Ligo za prvaka. Upam, da bomo iz tekem v drugem delu odnesli čim več in bili v prihodnji sezoni še boljši. Zahvalil bi se navijačem, ki so nas podpirali skozi celotno sezono."


*foto: KK Krka


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.