Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 28. 4. 2018 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : KK Ilirija
62 : 73

statistika statistika tekme

V slabi tekmi na koncu prevladale trojke Ilirije

Na predzadnji domači tekmi sezone domači trener Jakša Vulić ni mogel računati na poškodovanega Marka Popadića.


Oba tekmeca sta tekmo začela v “valovih”. Najprej je serijo točk naredila ena ekipa, potem druga. Najvišja razlika v prvem polčasu je nastala, ko so gostje v 19. minuti povedli za 9 točk, a je Šentjur do konca 20. zaostanek znižal na 5.


Po glavnem odmoru je Šentjurju uspela serija 15 točk in vodstvo 45:35. Še v 28. minuti je domača prednost znašala 8, potem pa so se gostje povsem približali.


Slabša domača igra se je nadaljevala tudi v zadnji četrtini, gostje pa so končno razliko ustvarili v končnici, ko je tri trojke zadel Anže Germ. Domača ekipa je tekmo končala kar z 20 izgubljenimi žogami.


Pešić 19, Bolčina 12, Allen JR 10, …


Jakša Vulić, trener Šentjurja: “Tekma ni bila na visokem kakovostnem nivoju. Videlo se je, da sta ekipi zaradi poškodb oslabljeni in utrujeni. Tehtnico na stran Ilirije je prevesilo nekaj dobrih odločitev in pametno zaključenih akcij, ki so Ljubljančanom zagotovile zmago.”

Saša Dončić, trener Ilirije: “Zelo sem vesel, da smo na današnji tekmi po dolgem času okusili slast zmage. Naši mladi fantje so izkoristili priložnost in pokazali pravi obraz. Kljub številnim težavam s poškodbami obeh ekip, čestitam mojim fantom za zasluženo zmago.”


Fotogalerija (klik!)


Naslednja tekma je na sporedu že v ponedeljek, 30. aprila, ko bo ob 19.00 v Hruševcu tekma s Sixt Primorsko.


*foto: Zlatko Drovenik


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.