Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šenčur, 25. 4. 2018 ob 20.00, Liga Nova KBM

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba : KK Šentjur
80 : 76

statistika statistika tekme

Na Pipanovi izpustili lepo priložnost za zmago

Nekaj dni po neprijetnostih, ki so si sledile od sobote naprej so šenjturski košakarji v okviru 11. kola Lige Nova KBM gostovali v Šenčurju.


Na tekmi ni bilo sprva delegiranega prvega sodnika Milana Španića, Šentjurski vitezi pa so iz protesta nekaj uvodnih minut nosili obrazne maske.


V prvi četrtini so bili gostje boljši nasprotnik in trikrat vodili s 6 točkami. V 11. minuti je gostujoča prednost narasla na 11 točk, a je v drugi četrtini domača zasedba kmalu prišla povsem blizu in v 20. minuti prvič povedla za točko. Ob polčasu je Šentjur vodil 39:40. 


Gorenjci so sredi tretje četrtine vodili za 5 točk, a je zaključek tega dela tekma pripadal Šentjurju, ki se je s pomočjo serije 11 točk odlepil na 51:59.


V 33. minuti so gostje vodili za najvišjih 12 točk, a potem dovolili gostiteljem, da so ujeli priključek. V 39. minuti so domači povedli in bili v končnici bolj zbrani.


Bolčina 18, Pešić in Allen JR po 16,Williams 13, ...


Rade Mijanović, trener Šenčurja Gorenjske gradbene družbe: "Zelo pomembna zmaga za naš klub. Ključna je bila daljša klop, ki nam je omogočila, da v zadnji četrtini stopimo na plin in pospešimo. Čestitke tudi ekipi Šentjurja za fer in borbeno predstavo."


Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Še ena v vrsti tekem, na kateri smo večji del igrali zelo dobro, na koncu pa nam zaradi zmanjšanje rotacije in manjšega primanjkljaja kvalitete ni uspelo priti do novega para točk. Čestitke Šenčurju za zmago. Menim, da tudi naša zmaga ne bi bila nezaslužena. Žal nam je tega poraza, v mislih pa imamo že naslednjo tekmo in novega nasprotnika."V soboto, 28. aprila, je ob 19.00 na sporedu domača tekma z Ilirijo.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.