Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 21. 4. 2018 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : KK Rogaška
51 : 58

statistika statistika tekme

S Slatinčani odigrali le 30 minut in 24 sekund

Tekmo 10. kola Lige Nova KBM za prvaka, lokalni derbi z Rogaško, so Šentjurčani začeli izjemno nesproščeno, saj so izgubljali žogo za žog, na drugi strani pa so gostje natančno zaključevali in po petih minutah vodili z 0:15.


Domača zasedba je potem vendarle začela igrati bolje in počasti zniževati zaostanek Rogaške, ki je uspela odbiti nekaj šentjurskih naletov. Proti koncu prvega polčasa so gostitelji z nekaj trojkami gostom prišli bližje. Po 20 minutah je bilo na semaforju 30:38. Kar nekaj razburjenja so povzročale sodniške odločitve, ki so kaznovale igralce za npr. pravilno postavljeno obrambo, videli pa smo tudi novo pravilo, ko se koraki dosodijo med samim vodenjem ... 


V tretji četrtini je zablestel kapetan Miloš Pešić, ki je dosegel 13 od 21 šentjurskih točk, po 30 minutah pa je zaostanek znašal le še 7. 


Kmalu po začetku zadnje četrtine je glavni sodnik, Milan Španić, zahteval, da tribune zapustijo pripadniki Šentjurskih vitezov, ki so mu skandirali "Bravo, Španić!" Navijači tribun v skoraj 20-minutni prekinitvi niso zapustili, nakar je Španić odpiskal konec tekme. 


Komisar lige bo o epilogu izdal sklep.


Fotogalerija (klik!)V 11. kolu, ki bo v sredo, 25. aprila, bo Šentjur gostoval v Šenčurju, kjer se bo tekma začela ob 19.00. Kot glavni sodnik je delegiran Milan Španić.


*foto: Zlatko Drovenik


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.