Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 20. 12. 2017 ob 18.00, Pokal Spar

KK Šentjur : KK Šenčur Gorenjska gradbena družba
72 : 73

statistika statistika tekme

Zaključili s pokalnim tekmovanjem

V povratni tekmi 5. kroga Pokala Spar so šentjurski košarkarji lovili 11 točk zaostanka s prve tekme v Šenčurju. 


Prvih sedem minut sta bili ekipi skupaj, potem pa je gostiteljem uspelo uspešno končati prvo četrtino, saj so že po 10 minutah nadoknadili večino zaostanka z Gorenjske. 


Sredi druge četrtine je domača zasedba znova povišala razliko in v 16. minuti povedla za 11. Gostje so uspeli znižati na 6, a je polčas Šentjur dobil s 43:33. Miloš Pešić je samo v tem delu igre prispeval 21 točk. Žal si je minuto pred koncem polčasa Matic Maček zvil gleženj. S poškodbo se je med tekmo ubadal tudi Marko Popadić.


Po treh minutah tretje četrtine, ko je šentjurska klop prejela tudi tehnično napako, in izmišljeni osebni napaki Pešića, so se Šenčurjani približali na 45:43, minuto kasneje pa le na točko. Po vrnitvi Mačka so Šentjurčani zaigrali bolje in po 30. minutah vodili za 9.


Gostje so se v zadnji četrtini kmalu povsem približali, v zadnjih minutah pa je bil rezultat vseskozi tesen. Na koncu so ta del tekme dobili za 10 točk in se veselili uvrstitve v četrtfinale pokalnega tekmovanja.


Pešič je na koncu vpisal 28 točk, Popadić pa je bil edini preostali "dvomestnik" z 10.


V soboto je na sporedu prvenstveno gostovanje v Domžalah.


 


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.