Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 15. 11. 2017 ob 18.00, Pokal Spar

KK Šentjur : KK Zagorje
107 : 62

statistika statistika tekme

V nadaljevanje pokalnega tekmovanja s +88

Košarkarji Šentjurja so tudi na povratni tekmi 3. kroga Pokala Spar visoko ugnali Zagorje in se več kot prepričljivo uvrstili v nadaljevanje tekmovanja.


Domača zasedba je tekmo začela s prednostjo 43 točk iz Zasavja, zato so še več priložnosti dobili manj izkušeni igralci. Najbolje jo je unovčil Žiga Debelak, ki je dosegel 25 točk, od tega štiri trojke. S 13 točkami je bil dvomesten tudi Tomaž Korošec, toliko pa jih je dosegel tudi standardni član prve petorke Miloš Pešić. Marcus Williams je vpisal 22 točk, Tomaž Bolčina pa 10. 


V ponedeljek, 20. novembra, je na vrsti gostovanje pri Petrol Olimpiji. Tekma se bo v Stožicah začela ob 19.00, srečanje pa si bo mogoče ogledati tudi preko spletnega prenosa na KZS.si.
 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.