Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

OŠ Hruševec Šentjur, 8. 1. 2018 ob 18.00, Helios Alpe Adria Cup

KK Šentjur : Egis Körmend Hivatalos
93 : 77

statistika statistika tekme

Mednarodno tekmovanje zaključili razpoloženo

Za slovo od Pokala Helios Alpe Jadran je Šentjur dosegel lepo zmago, ki je pomembna za dvig samozavesti pred nadaljevanjem ligaškega tekmovanja.


V domači zasedbi je v prvi petorki nastopil Američan Corey Allen, ki se je dan pred tem pridružil ekipi in pokazal odlično predstavo. Gostitelji so imeli na začetku rahlo pobudo, gostje, ki so trenutno na drugem mestu madžarskega prvenstva in sodelujejo še v enem od Fibinih mednarodnih tekmovanj, pa so tako v prvi kot v drugi četrtini po enkrat vodili. Domači so na to vsakič uspešno odreagirali in na glavni odmor odšli s 47:40. 


Šentjur je zlasti dobro odigral tretjo četrtino, ki jo je po zaslugi odličnega meta iz igre dobil za 19 točk. V zadnjem delu so gostje uspeli nekoliko ublažiti poraz. 


Domača ekipa je tekmko končala s 16 trojkami 


Pešić 16, Allen 15, Jereb 12, Rizman 12, Williams 11, ...


Fotogalerija (klik!)


Jakša Vulić, trener Šentjurja: "Tokrat smo imeli odličen strelski večer in upam, da so nekateri igralci s tem povrnili samozavest, ki nam bo prav prišla na prihodnjih tekmah." 


Gašper Potočnik, trener Egis Kermedina: "Imamo izjemno natrpan urnik tekem in to srečanje za nas ni prišlo v pravem času, kar pa ne opravičuje tako slabega pristopa k tekmi."


V soboto, 13. janurja, bo Šentjur gostoval pri Iliriji. Tekma se bo v Hali Tivoli in ob prenosu na Šport TV 2 začela ob 19.00.


*foto: KMZ


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.