Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 24. 11. 2017 ob 18.00, Helios Alpe Adria Cup

KK Šentjur : BK ARMEX Děčín
81 : 87

statistika statistika tekme

Čehe zgolj večkrat ujeli

V tekmi Pokala Helios Alpe Jadran sta obe ekipi pogrešali nekaj košarkarjev, srečanje pa so bistveno bolje odprli gostje s severnega Češkega, ki so povedli z 2:11 in 4:17. 


V 12. minuti je Šentjur s trojko novinca Jana Rizmana prišel na 4 točke zaostanka, a so gostje kmalu znova pobegnili na 13 točk prednosti. Tričetrt minute pred koncem prvega polčasa je Šentjur z novo Rizmanovo trojko prišel na 40:45, ob polčasu pa so gostje, ki so iz igre metali z več kot 70 % natančnostjo, vodili za 8 točk. 


V tradicionalno dobri tretji četrtini so domači tokrat izničili več zaostanek in v 28. minuti s trojko Marcusa Williamsa prišli do prednosti 63:59. Z delnim izidom 2:10 so gostje tudi po 30 minutah vodili.


V zadnjem delu so si gostitelji prizadevali, da pridejo blizu Čehom in s košema Rizmana tri minute pred koncem tudi povedli. nazadnje z 80:79. V končnici so gostje odigrali bistveno bolj osredotočeno in zasluženo odnesli zmago. 


Rizman 18, Fernandez 14, Bolčina 12, Pešić 11, Williams 10, ...


Fotoutrinki (klik!)


V sredo, 29. novembra, je v okviru 4. kroga Pokala Spar na vrsti gostovanje pri tretjeligašu Nazarje. Tekma se bo začela ob 20.30.


*foto: Kvirina Martina Zupanc
 
 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.