Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

ŠD Domžale, 23. 12. 2017 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Helios Suns : KK Šentjur
92 : 68

statistika statistika tekme

Še en visok poraz ...

Na zadnje gostovanje v letošnjem letu so se šentjurski košarkarji odpravili v Domžale, kjer so gostovali pri ekipi, ki so jo na začetku sezone v Hruševcu ugnali.


Uvod v tokratno srečanje je bil obetaven, saj so gostje povedli s 5:11, prednost pa so ohranili do 7. minute. Prvi kvartal se je končal s točko prednosti za domače, gostom pa je uspelo v 13. minuti znova povesti za točko. Ekipi sta bili še v 17. minuti skupaj, potem pa je barvarjem uspela serija 10 točk, toliko pa je bila prednost tudi ob polčasu.


Že po dveh minutah nadaljevanja so gostitelji vodili za 18, v 28. minuti pa je razlika narasla že na 28. V zadnji četrtini sta bili ekipi izenačeni.


Pešić in Fernandez po 12, Jereb in Bolčina po 11, Williams 10, ...


Jovan Beader, trener Helios Suns: "Vse čestitke mojim igralcem. O poškodbah pred tekmo sicer nismo želeli razpravljati, ampak ritem štirih tekem v sedmih dneh nas je pošteno zdelal, tako da sploh nismo uspeli sestaviti normalnega treninga. Zato si zaslužijo vse pohvale za pristop, požrtvovalnost in borbo na terenu, ne samo danes, ampak kar skozi ves teden. Z moje strani vsem skupaj še mirno praznovanje božiča ter, če slučajno ne bo še kakšne priložnosti, vse lepo v letu 2018."


Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "V drugem polčasu smo odigrali pod vsako kritiko. Fantje se niso borili, tako kot so se na drugi strani košarkarji Heliosa. Čestitke Domžalčanom za borbeno igro in zasluženo zmago."


V soboto, 30. decembra, je na sporedu odložena tekma 1. kola, in sicer pri laškem Zlatorogu, kjer se bo srečanje začelo ob 19.00.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.