Liga Nova KBM

KK Zlatorog

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

OŠ Hruševec Šentjur, 16. 12. 2017 ob 19.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : KK Zlatorog
48 : 80

statistika statistika tekme

Grenka nemoč z Laščani

Šentjurski košarkarji so v 10. koli Lige Nova KBM gostili zadnjeuvrščeni Zlatorog, ki se je pred tekmo okrepil z ameriškim centrom, ki je po štirih minutah zaradi poškodbe končal s tekmo. Takrat sta bili ekipi rezultatsko še skupaj, potem pa se je nakazalo dogajanje, ki ga je občinstvo spremljalo skozi vso tekmo. Gostje so bili veliko uspešnejši in prvo četrtino dobili z 12 točkami prednosti. 


Zlatorog je v drugi četrtini povedel že s 16 točkami prednosti, Šentjur pa je uspel v 17. minuti priti na 30:40. To je bilo še najbolj blizu gostom, ki so polčas dobili za 16 točk, po treh četrtinah pa uhajali že za 27. Domača zasedba je skupaj zmogla le en uspešen met izza črte 6,75 m.


Dvomestni izkupiček so zabeležili trije: Marcus Williams 14 točk, Tomaž Bolčina in Marko Popadić 11.


Andrej Žakelj, trener Šentjurja: "Čestitke Zlatorogu za srčno igro in zasluženo zmago."
Aleš Pipan, trener Zlatoroga Laško: "Veseli smo zmage, a časa za slavje ni. Čim hitreje moramo pozabiti to tekmo in se osredotočiti na naslednjo."


V sredo, 20. decembra, je ob 18.00 na sporedu povratno pokalno srečanje s Šenčurjani.


*foto: K. M. Zupanc


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.