Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Koper, 29. 4. 2017 ob 18.00, Liga Nova KBM

KK Sixt Primorska : KK Šentjur
74 : 63

statistika statistika tekme

Sezono zaključili kot osmi

Tudi na zadnji tekmi sezone, ki sicer ni več odločala o ničemer, je Tajfun igral brez Daniela Vujasinovića in Malcolma Granta.


Koprska zasedba, ki jo bo prihodnjo sezono vodil Jurica Golemac, je povedla za 11:2 in 24:12.


Šentjurčani, ki so na tribunah znova imeli navijaško podporo, so se v prvem polčasu najbolj približali domačim, ko so zaostajali pet točk.


Še točko bližje so bili na začetku drugega polčasa, v drugi polovici tretje četrtine pa je razlika znova narasla na dvomestno.


V 37. minuti so gostitelji povedli za 17 točk, Tajfun pa je na koncu ublažil poraz. Prosti meti gostov so bili le 16/32 ...


Dvojnega dvojčka je s 16 točkami in 10 skoki dosegel Khaliq Spicer.


Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Čestitke ekipi Primorske za zasluženo zmago. Fantje so dali vse od sebe, zato jim nimam kaj zmeriti. Morda nam je nekoliko primanjkovalo zbranosti, kar se vidi po številu zgrešenih prostih metov. Pomembno je, da se nihče ni poškodoval in sezono zaključujemo zdravi."


*foto: KK Sixt Primorska


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.