Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Podčetrtek, 15. 4. 2017 ob 20.00, Liga Nova KBM

KK Terme Olimia Podčetrtek : KK Šentjur
65 : 81

statistika statistika tekme

Vodstvo v Podčetrtku pretvorili v končno zmago

Zadnji lokalni derbi v aktualni sezoni je Tajfun začel z 2:8, a so gostitelji takoj zatem naredili serijo 10:0. Tajfun je bil v drugi četrtini boljši nasprotnik, vodil z dvomestno prednostjo, s trojko Mirze Sarajlije pa na polčas odšel z 31:42.


Tudi po glavnem odmoru se termalci niso uspeli približati. Šentjurska prednost se je povzpela na največ 19 točk, po 30 minutah pa je znašala 14.


Domači se tudi v zadnji četrtini niso uspeli približati, v 37. minuti pa je Tajfun povedel za 23 točk. 


Tekmo je z dvomestnim učinkom končalo pet gostujočih mož: Malcolm Grant 17 točk, Jaka Brodnik 16, Daniel Vujasinović 13, Milija Miković 12 in Khaliq Spicer 10.


Andrej Žakelj, trener Term Olimia Podčetrtka: "Čestitke Tajfunu za novo odlično predstavo. Želim jim vse najboljše v nadaljevanju sezone. Danes smo igrali brez prave energije. Morda je na to vplivala tudi pomembnost tekme. Ekipa Tajfuna je prišla do zaslužene zmage. Imel sem občutek, da tekme ne bi dobili tudi, če bi trajala več dni. Na različne načine smo se skušali vrniti v igro, vendar nam to ni uspelo. Glave držimo gor in se hrabro podajamo na preostale tekme, ki nas še čakajo v tej sezoni."

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Čestitam fantom za odlično tekmo in dobro igro v obrambi. Srečanje smo odigrali tako kot se od nas tudi pričakuje. Vseh štirideset minut smo bili boljši nasprotnik. Hvala navijačem, ki so bili ponovno naš šesti igralec."V sredo, 19. aprila, je ob 19.00 na sporedu domača tekma s Portorožem, kjer bi že lahko potrdili status prvoligaša tudi za prihodnjo sezono.


 


*foto: Kvirina Martina Zupanc

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.