Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Škofja Loka, 22. 4. 2017 ob 20.00, Liga Nova KBM

KK LTH Castings : KK Šentjur
81 : 92

statistika statistika tekme

V Škofji Loki ob odporu domačih mladcev do nove zmage

Na gostovovnju v Škofji Loki je Tajfun prišel do nove zmage, vendar se je mlada domača ekipa, ki se seli v drugo ligo, dobro upirala.

Gostitelji so bili v prednosti v prvi polovici prve, kakor tudi na začetku druge četrtine, ko so povedli za šest točk. S serijo 2:12 je pobudo prevzela gostujoča zasedba, a je sledil nov preobrat in v 17. minuti po eni od 13 gorenjskih trojk vodstvo 42:37. Preobratov v prvem polčasu s še ni konec, saj je do konca polčasa šentjurska vrsta z 1:10 tega dobila s 43:47.


Sredi tretje četrtine je Tajfun prvič prišel do dvomestne prednosti, a so gostitelji še pred koncem 30. minuti zaostanek znižali na tri.


V zadnjem desetminutju je gostujoče moštvo ohranjalo prednost, čeprav so se Škofjeločani približali tudi le na dve točki, in ga pred iztekom igralnega časa znova povišalo na dvomestno številko.
Sarajlija 25, Brodnik 13, Miković in Jereb po 11, ...


Rade Mijanović, trener LTH Castings: "Čestitke ekipi Tajfuna za zmago. Pred tekmo sem mislil, da bomo danes imeli težave predvsem v napadu, a smo se na koncu v tej prvini kar izkazali, a prikazali preslabo igro v obrambi. Vseeno mislim, da smo prikazali neko spodobno predstavo pred domačimi navijači, katerim se jim zahvaljujem za podporo skozi celotno sezono."


Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Zaslužena naše ekipe. Mlado moštvo LTH Castings je se odlično upiralo. Čestitam jim za dobro predstavo. Kljub vsem težavam se borijo in vidi se napredek, ki ga prinaša dobro delo. Pred nami sta še zadnji dve tekmi, odigrali pa jih bomo profesionalno."


V sredo, 26. aprila, je ob 19.00 na vrsti domača tekma s KK Šenčur Gorenjska gradbena družba.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.