Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 9. 12. 2016 ob 19.00, Pokal Spar

KK Šentjur : KK Zlatorog
61 : 78

statistika statistika tekme

Najboljši ekipi parirali do 23. minutie

V znova edinem prvoligaškem pokalnem paru sta se na prvi tekmi 4. kroga Pokala Spar pomerila Tajfun in Zlatorog, ki je dva dni prej v okviru državnega prvenstva gladko odpravil Krko.


Po izenačeni prvi četrtini so gostitelji v 14. minuti povedli s 24:14. Ob številnih sodniških napakah v prvem polčasu so gostje s serijo 0:11 prešli v vodstvo, ob polčasu pa je bilo 30:32. Glavni odmor je trajal le 10 minut, čeprav bi moral po propozicijah toliko, kot je ligaški odmor v prvoligaški konkurenci.


V 23. minuti je gostujoči igralec Ramo Rizvić pri 35:37 zadel s polaganjem, a se je medtem iztekel napad na kar sodniški dvojec oz. delegat niso reagirali. Slednji tega svojega pooblastila oz. dolžnosti sploh ni poznal ... Laščani so dobili krila in z njimi lastno odlično igro višali razliko, tako da so po 30 minutah vodili za 14 točk. V zadnjem delu so prednost brez težav vzdrževali in jo nekoliko povišali.


Malcolm Grant je dosegel 17 točk, trije igralci Tajfuna pa so se ustali pri 9 točkah. Pri gostih sta naša bivša igralca Igor Tratnik in Matej Krušič dosegla 23 oz 12 točk.


V ponedeljek, 12. decembra, je ob 18.45 na sporedu domača tekma 10. kola Lige Nova KBM s Portorožem. Povratna tekma z Laščani bo v ponedeljek, 19. decembra, ob 19.00.


<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.