Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 9. 12. 2016 ob 19.00, Pokal Spar

KK Šentjur : KK Zlatorog
61 : 78

statistika statistika tekme

Najboljši ekipi parirali do 23. minutie

V znova edinem prvoligaškem pokalnem paru sta se na prvi tekmi 4. kroga Pokala Spar pomerila Tajfun in Zlatorog, ki je dva dni prej v okviru državnega prvenstva gladko odpravil Krko.


Po izenačeni prvi četrtini so gostitelji v 14. minuti povedli s 24:14. Ob številnih sodniških napakah v prvem polčasu so gostje s serijo 0:11 prešli v vodstvo, ob polčasu pa je bilo 30:32. Glavni odmor je trajal le 10 minut, čeprav bi moral po propozicijah toliko, kot je ligaški odmor v prvoligaški konkurenci.


V 23. minuti je gostujoči igralec Ramo Rizvić pri 35:37 zadel s polaganjem, a se je medtem iztekel napad na kar sodniški dvojec oz. delegat niso reagirali. Slednji tega svojega pooblastila oz. dolžnosti sploh ni poznal ... Laščani so dobili krila in z njimi lastno odlično igro višali razliko, tako da so po 30 minutah vodili za 14 točk. V zadnjem delu so prednost brez težav vzdrževali in jo nekoliko povišali.


Malcolm Grant je dosegel 17 točk, trije igralci Tajfuna pa so se ustali pri 9 točkah. Pri gostih sta naša bivša igralca Igor Tratnik in Matej Krušič dosegla 23 oz 12 točk.


V ponedeljek, 12. decembra, je ob 18.45 na sporedu domača tekma 10. kola Lige Nova KBM s Portorožem. Povratna tekma z Laščani bo v ponedeljek, 19. decembra, ob 19.00.


<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.