Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

ŠD Podčetrtek, 15. 11. 2016 ob 19.00, Pokal Spar

KK Terme Olimia Podčetrtek : KK Šentjur
55 : 56

statistika statistika tekme

Grant s trojko za zmago ob polčasu s termalci

V uvodni od dveh tekem 3. kroga Pokala Spar z ekipo iz Podčetrtka so si košarkarji Tajfuna na gostovanju priigrali točko prednosti.


Srečanje so nekoliko bolje odprli Šentjurčani, ki so imeli na tribunah številčno podporo, a si večje prednosti niso priigrali. Do polčasa sta bili ekipi rezultatsko neposredno vsaksebi, na glavni odmora pa sta odšli s 30:30. 


V tretji četrtini so rahlo pobudo imeli domači, ki so po 30 minutah vodili s 47:43.

Gostitelji so majhno prednost vzdrževali tudi v zadnjem delu, štiri minute pred koncem pa povedli s šestimi točkami prednosti. Gostje so se uspeli vrniti in v zadnjem napadu preko Malcolma Granta zadeti trojko za zmago. 

Khaliq Spicer je bil z 12 točkami najbolj učinkovit pri Tajfunu, po 10 točk pa sta dodala "M.G." in Žiga Fifolt.

Fotogalerija Kvirine Martine Zupanc (klik!)Povratna tekma bo v torek, 22. novembra, ob 18.00 v Športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur. Še pred tem bo v petek, 18. novembra, ob 18.45 začetek tekme pri Unionu Olimpiji, ki bo zaradi zasedenosti dvorane Stožice oz. hale Tivoli v ŠRC Ježica, Savlje 6, Ljubljana.
 


Ogledate si lahko tudi posnetek celotne tekme:

 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.