Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Lucija, 10. 3. 2017 ob 20.00, Liga Nova KBM

KK Portorož : KK Šentjur
46 : 77

statistika statistika tekme

S točkama iz piranske občine

V tekmi predzadnjega kola rednega dela Lige Nova KBM je Tajfun gostoval pri zadnjeuvrščenem Portorožu, ki je tekmo odigral kadrovsko dodatno oslabljen, tako da vse kaj drugega kot visoka zmaga gostov ni prišlo pod vprašaj.


Po začetnih 4:17 je gostiteljem uspel delni izid 14:5. Tajfun si v drugi četrtini ni dovolil podobnega, saj so gostitelji dosegli le dve točki, ob polčasu pa je razlika znašala 23 točk. V tretji četrtini se je prednost šentjurske zasedbe povečala za nadaljnjih 14 točk. Zadnjo četrtino so dobili domači košarkarji in ublažili poraz.


Dvomestni so bili: Miković 15, Grant 12, Jereb in Banić po 11 točk ter Spicer 10 skokov.


Konstantin Subotić, trener Portoroža: "Pred tekmo smo zaradi poškodbe ostali še brez Bahorja in Škerbca. Med obračunom pa se je poškodoval še en igralec iz prve peterke, Aleks Cvetičanin. Ne glede na poraz so preostali igralci prikazali veliko mero borbenosti in poguma. Tajfun je kakovostno moštvo in izkoristili so vse naše pomanjkljivosti in napake. Upam, da se do prihodnjič sestavimo, saj smo v zadnjem tednu ostali brez štirih nosilcev igre. Pohvaliti moram svoje košarkarje za dobro predstavo, hkrati pa čestitam Tajfunu za zasluženo zmago."

Jurica Golemac, trener Tajfuna: "Portorož je tekmo odigral oslabljen. Čestitke fantom za prikazano igro in zmago."
 
V torek, 14. marca, je ob 18.45 na vrsti zadnja tekma rednega dela, v goste pa prihaja zasedba LTH Castings.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.