Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Novo mesto, 1. 2. 2017 ob 18.00, Liga Nova KBM

KK Krka : KK Šentjur
67 : 37

statistika statistika tekme

Pri farmacevtih povsem odpovedali

Pred tekmo pri dolenjskem ABA-ligašu se je šentjurski tabor, kot že nekaj časa, ukvarjal z zdravstvenimi težavami, a je tokratna predstava košarkarjev Tajfuna marsikoga pustila brez besed.


V prvih 20 minutah je šentjurska vrsta vknjižila izjemno skromnih 14 točk, zato je bil Krkin zbir 32, ki v običajnih okoliščinah ne bi bil nič posebnega, velika prednost. 


Tajfun je malce bolje odigral v tretji četrtini, ki jo je celo dobil za dve točki, slabega vtisa pa gostje niso izboljšali v zadnji četrtini, ki so jo izgubili za 14 točk.


Domači so skok dobili kar z 61:29. 


Malcolm Grant je kot najboljši strelec Tajfuna zbral 14 točk.


Dejan Mihevc, Krka: "Čestitam svojim fantom. Če rečem, vsaka jim čast, nisem rekel nič narobe. Odigrali smo čvrsto obrambo, kar nam je bil tudi cilj za današnjo tekmo, in fantje so opravili svojo nalogo. Sedaj smo z eno nogo že izpolnili prvi cilj, uvrstitev v ligo za prvaka in gremo tako naprej."


Jurica Golemac, Tajfun: "Če se izrazim nekoliko metaforično, je bila od začetka tekme na parketu samo ena ekipa. Mi nikakor nismo bili pravi, tekmeci so bili precej boljši. Smo v nizu slabih rezultatov, v prihodnjem obdobju moramo trdno trenirati, da znova pridemo na pravo pot."


V soboto, 4. februarja, je ob 19.00 na vrsti domače srečanje z aktualnimi državnimi prvaki iz Domžal.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.