Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Kapfenberg, 30. 11. 2016 ob 19.00, Sixt Alpe Adria Cup

ECE Bulls Kapfenberg : KK Šentjur
83 : 73

statistika statistika tekme

Končali s tekmovanjem v alpsko-jadranskem pokalu

Že pred zadnjim srečanjem v Pokalu Sixt Alpe Jadran so bili šentjurski košarkarji brez možnosti za napredovanje, zato je bil namen Jurice Golemca, da tekmo izkoristi za pripravo ekipe na nadaljne tekme na domačih frontah. V Avstriji tako nista nastopila Milan Sebič in Khaliq Spicer. 


Gostitelji so začeli veliko bolj razpoloženo kot gostje in v 8. minuti vodili z 19:7. V 13. minuti so Šentjurčani povedi z 22:23, potem pa znova popustili in biki so v 18. minuti vodili z 9 točkami razlike. 


Po glavnem odmoru so tajfunovci znova prevzeli pobudo in v 26. minuti s trojko Malcolma Granta povedli 44:47. Žal je ponovno prišlo do domače serije, saj so gostitelji po treh četrtinah vodili z 59:52.


V zadnji četrtini se Tajfunu ni uspelo približati in tako je mednarodno tekmovanje končal brez zmage.


Malcolm Grant je zbral 14 točk, Aleksandar Petrović 13, Mirza Sarajlija pa 12. Tajfunovci so skupaj zadeli kar 15 trojk ob 43 % učinku. Dodajmo, da je v edinem poskusu trojko zadel tudi Amar Ejup in s tem ponovil dosežek iz lanske sezone državnega prvenstva.


Poročanje ECE Bulls Kapfenberg (klik!)


V nedeljo, 4. decembra, je na sporedu ligaško gostovanje v Podčetrtku, kjer se bo tekma začela ob 17.00.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.