Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Domžale, 7. 10. 2016 ob 18.45, Liga Nova KBM

KK Helios Suns : KK Šentjur
85 : 54

statistika statistika tekme

Hud poraz na začetku DP

Na uvodu v novo državno prvenstvo je ekipa Tajfuna gostovala pri aktualnih državnih prvakih, ki bodo sodelovali tudi v Fibini ligi prvakov.


Na začetku so gostje dvakrat prevzeli vodstvo, a so do sredine prvega polčasa Domžalčani vzdrževali manjšo prednost, ki so jo do glavnega odmora dvignili na 10 točk.


V drugi polovici tretje četrtine je šentjurska vrsta izgubila stik z domačini in razlika je narasla že na 20 točk. Nič bolje ni bilo v zadnji četrtini, ko je bil zmagovalec že davno odločen in so nastopili igralci z manjšo minutažo.


Khaliq Spicer je dosegel dvojnega dvojčka s 16 točkami in 10 skoki. S 14 točkami je bil dvoštevilčen še Malcolm Grant.


Krešimir Bašić, trener Tajfuna:
"S tako slabo osebno obrambo ne moremo pričakovati, da bomo zmagali. V prvem polčasu nismo uspeli kontrolirati skoka pod našim obročem. To sta glavna razloga, da smo srečanje izgubili. Žal nam je, da se po zaostanku za 10 točk nismo uspeli vrniti v igro. Čestitam ekipi Heliosa za korekten boj in zmago."


V soboto, 15. oktobra, bo ob 19.00 na sporedu prva domača tekma, ko bo Tajfun gostil ekipo Primorske. 


 


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.