Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Rogaška Slatina, 7. 5. 2016 ob 18.00, Liga Nova KBM

KK Rogaška : KK Šentjur
64 : 83

statistika statistika tekme

Za zaključek LZP zmaga, ki vliva optimizem

V tekmi zadnjega kola košarkarske lige za prvaka so košarkarji Tajfuna gostovali pri Rogaški in v mestu vrelcev prikazali odlično predstavo.


Gostje so bili v prednosti od prve minute, Sandi Čebular pa je v prvi četrtini dosegel vseh svojih 13 točk. 


V 14. minuti je na semaforju pisalo že 10:33, ob polčasu pa je šentjurska prednost, tudi na veselje mnogih gostujočih navijačev znašala 16 točk.


Slatinčani so se v 24. minuti približali na ducat točk zaostanka, a so bili nasprotniki to pot trdno odločeni, da priložnosti ne izpustijo iz rok. Po treh četrtinah se je razlika dvignila na 21 točk, v zadnji periodi pa se je znižala le za odtenek.


Kar šest igralcev Tajfuna je tokrat doseglo dvomestno število točk: Pajić in Parks 14, Čebular 13, Parker 12, Bratož in Ponjavić 10, …


Damjan Novaković, trener Rogaške: “Tekmo smo odigrali izjemno slabo in zasluženo visoko izgubili. Sedaj kar je, je. Počakati moramo na izide ostalih tekem ter se čim bolje pripraviti na četrtfinale Lige Nova KBM. Zagotovo pa bomo morali v končnici odigrati povsem drugače.”

Dejan Mihevc, trener Tajfuna: “Čestitke fantom za prikazano igro in zmago. Naša ekipa je bila od prve minute čvrsta, sproščena in dobro tekla v protinapade. Mislim, da smo zasluženo zmagali.”


Nasprotnik v četrfinalu bo znan v nedeljo zvečer.

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.