Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 16. 4. 2016 ob 20.00, Liga Nova KBM

KK Šentjur : KK Krka
71 : 87

statistika statistika tekme

Čvrsta in razpoložena dolenjska vrsta se je pokazala za pretrd oreh

Tudi po 6. kolu Lige Nova KBM za prvaka košarkarji Tajfuna ostajajo brez zmage. Pred tekmo s Krko se je uprava tradicionalno s sliko poslovila od nekdanjega zaslužnega igralca Dragiše Drobnjaka.


Gostje so začeli z nizom 0:8, a je po znižanju na 7:9 na semeforju kmalu bila enaka razlika - 9:17.


Krkaši so v prvem polčasu izjemno natančno metali z razdalje in zadeli 10 trojk. 10 točk je na šentjurski strani prispeval Terell Parks, prednost gostov pa je po 20 minutah znašala 16 točk.


Po glavnem odmoru je šentjurska vrsta pokazala veliko več žara in razlika je upadla na 5 točk. Podobno kot tri dni prej so tudi tokrat gostje odlično reagirali in razliko ubranili ter povečali. 


V domačem taboru so bili dvoštevilčni Sandi Čubular z 20, Parks s 17 in Domen Bratož z 11 točkami.Slednji je bil znova eden najbolj zaslužnih, da je ekipa v drugem delu prišla blizu gostom.


Dejan Mihevc, trener Tajfuna:
"Čestitke Krki za zmago. Za nas je bil usoden zadnji del druge četrtine, ko smo slabo odigrali obrambno tranzicijo in gostom dovolili, da se oddaljijo na 16 točk razlike. Rad bi se zahvalil našim najbolj zvestim navijačem, ki so nas v minuli sezoni podpirali pri največjih uspehih in nas podpirajo tudi sedaj v težkih trenutkih. S pozitivno energijo, ki nam jo dajejo, nam vlivajo voljo, da trdo delamo še naprej. Verjamem, da jih bomo z našimi igrami uspeli nagraditi."

Vladimir Anzulović, trener Krke:
"Čestitke fantom za zmago. Težka, a po porazu z Union Olimpijo zelo pomembna zmaga za nas. Sedaj smo že obrnjeni proti naslednji tekmi – Heliosu, ki je v zelo dobri formi."

V soboto, 23. aprila, bo ob 18.00 v Hruševcu tekma z Union Olimpijo.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.