Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Šentjur, 17. 2. 2016 ob 18.00, Pokal Spar

KK Šentjur : KK Šenčur Gorenjska gradbena družba
57 : 63

statistika statistika tekme

S porazom vseeno z veliko prednostjo do polfinala

Na povratni četrtfinalni tekmi pokala Spar so Šenčurjani odlično zadeli in s pomočjo trojk v prvi četrtini povedli za sedem točk. Razlika po prvih 10 minutah je bila točka za Gorenjce, v drugem desetminutju pa sta obe ekipi vpisali le šest točk. 


Najbolj svetli trenutki domače ekipe so prišli v začetku drugega polčasa, saj je po nekaj domiselnih akcijah domača prednost narasla na 10 točk. Gostje se niso vdali in prišli povsem blizu. 


V 36. minuti je Tajfun še zadnjič vodil, v sicer nepomembni končnici pa so bili učinkovitejši gostje. 


Šentjurska vrsta se je s skupno prednostjo 18 točk uvrstila v polfinale, kjer se bo, tako kot lani, pomerila z Krko. Tekma bo v petek, 19. 2., ob 18:15 v ljubljanskem Tivoliju.


V domači zasedbi je z 18 točkami prednjačil Sandi Čebular. 
Poškodbe žal še vedno nočejo stran iz šentjurskega tabora. Tokrat na igrišče ni stopil Aleksandar Ponjavić, med tekmo pa je moral z igrišča Milan Sebič.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.