Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Skopje , 26. 2. 2016 ob 20.00, ABA liga

KK MZT Skopje Aerodrom : KK Šentjur
77 : 70

statistika statistika tekme

Le en polčas ni bil dovolj

V predzadnjem kolu lige ABA bi si lahko košarkarji Tajfuna teoretično še omogočili možnost za obstanek v tem tekmovanju. 


Na tekmi v novi športni dvorani v skopski občini Aerodrom so gostitelji povedli z 10:3, Tajfun pa je ob koncu prve četrtine vodil za točko. V 14. minuti je šentjurska prednost znašala že 10 točk (23:33), žal pa sta sledili dve izgubljeni žogi. Vseeno so gostje še naprej pretili in pred koncem polčasa dvakrat povedli z ducat točk prednosti.


Po glavnem odmoru je sledila običajna "kriza" in v 24. minuti sta bili ekipi poravnani in z ramo ob rami ostali do konca tretje četrtine. 


V zadnjem kvartalu so gostitelji prednos povečali na pol ducata točk, šentjurski igralci pa so tekmovali, kdo bo zapravil lepšo priložnost. 


Clark je tekmo končal s 16 točkami, Parker s 14, Čebular pa z 11.K porazu je pripomogel tudi atraktiven koš, a iz dvojnega vodenja, saj je iz posnetka jasno, da je igralec imel namero, da si poda od table, vendar je predtem že vodil žogo in akcija zato ne bi smela biti veljavna. V ponedeljek, 7. marca, bo ob 18.00 zadnja ABA tekma, in sicer z Igokeo. Odigrana bo v športni dvorani OŠ Hruševec Šentjur.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.