Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Valjevo , 6. 2. 2016 ob 19.00, ABA liga

KK Metalac Farmakom : KK Šentjur
78 : 62

statistika statistika tekme

Nov slab zaključek

Za šentjurski Tajfun je bilo gostovanje v okviru 23. kola v Valjevu praktično zadnja priložnost, da se še izkopljejo z zadnjega mesta v ligi ABA.


Na igrišče je prvič po 22. decembru stopil Ceola Clark, žal pa Dejan Mihevc znova ni mogel računati na Emirja Zimića, v Srbijo pa ni odpotoval niti Milan Sebič. V prvi četrtini sta bili ekipi izenačeni in dosegli po 22 točk. V 17. minuti so gostitelji povedli s 37:27, a je razlika ob polčasu znašala pet točk.
V nadaljevanju je domača prednost hitro narasla na devet, a so se tajfunovci nekajkrat povsem približali domačim, ki so skupaj zadeli 13 trojk.
Po 58:57 v 31. minuti je igra Tajfuna znova razpadla in razlika je hitro narasla na dvoštevilčno.


Žal je bila na koncu večja od 13 točk, kolikor so bili Šentjurčani boljši na prvi tekmi. Najbolj razpoložen pri gostih je bil Sandi Čebular z 21 točkami.V soboto, 13. februarja, bo bo 17. uri v Golovcu tekma z beograjskim Partizanom.

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.