Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Zagreb - Dom sportova , 24. 1. 2016 ob 21.00, ABA liga

KK Cedevita : KK Šentjur
94 : 61

statistika statistika tekme

Cedevita je bila preveč motivirana

V tekmi 21. kola lige ABA je bil Tajfun pred težko nalogo, saj je gostoval pri zagrebški Cedeviti, ki je z zmago proti Efesu Pilsnu potrdila odlično formo v evroligaškem tekmovanju. 


To se je potrdilo tudi na nedeljski tekmi, saj je bila razlika že uvodni četrtini dvoštevilčna, v drugi pa je narasla na 20 točk. V tretjem delu je ostala približno na tem nivoju, znova pa se je povišala v sklepnem delu tekme.


Najbolj učinkovit pri Šentjurčanih je bil tokrat Emir Zimić s 13 točkami in prostimi meti 5/6. Kljub veliki razliki so bili vseskozi glasni člani navijaške skupine Šentjurski vitezi.Izjavi


Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Nocoj je do izraza prišla kvaliteta Cedevite, ki ni naključno v fazi najboljših 16 evrolige. Po dveh porazih v ligi ABA so zelo potrebovali to zmago in od prve minute igrali resno."


Stanko Sebič, igralec Tajfuna: "Čestitke Cedeviti. Na tekmo smo se dobro pripravili, vendar se nam ni nič izšlo. Videlo se je, da si Cedevita zelo želi to zmago."


 


V soboto, 30. 1. 2016, bo ob 21.00 v ljubljanskih Stožicah izredno pomembna tekma za obstanek v ligi ABA. Vabljeni vsi podporniki!


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.