Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Tekme KK Tajfun

Zagreb - Dom sportova , 24. 1. 2016 ob 21.00, ABA liga

KK Cedevita : KK Šentjur
94 : 61

statistika statistika tekme

Cedevita je bila preveč motivirana

V tekmi 21. kola lige ABA je bil Tajfun pred težko nalogo, saj je gostoval pri zagrebški Cedeviti, ki je z zmago proti Efesu Pilsnu potrdila odlično formo v evroligaškem tekmovanju. 


To se je potrdilo tudi na nedeljski tekmi, saj je bila razlika že uvodni četrtini dvoštevilčna, v drugi pa je narasla na 20 točk. V tretjem delu je ostala približno na tem nivoju, znova pa se je povišala v sklepnem delu tekme.


Najbolj učinkovit pri Šentjurčanih je bil tokrat Emir Zimić s 13 točkami in prostimi meti 5/6. Kljub veliki razliki so bili vseskozi glasni člani navijaške skupine Šentjurski vitezi.Izjavi


Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Nocoj je do izraza prišla kvaliteta Cedevite, ki ni naključno v fazi najboljših 16 evrolige. Po dveh porazih v ligi ABA so zelo potrebovali to zmago in od prve minute igrali resno."


Stanko Sebič, igralec Tajfuna: "Čestitke Cedeviti. Na tekmo smo se dobro pripravili, vendar se nam ni nič izšlo. Videlo se je, da si Cedevita zelo želi to zmago."


 


V soboto, 30. 1. 2016, bo ob 21.00 v ljubljanskih Stožicah izredno pomembna tekma za obstanek v ligi ABA. Vabljeni vsi podporniki!


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.