Liga Nova KBM

KD Ilirija

:

Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Podgorica, 2. 1. 2016 ob 21.00, ABA liga

KK Budućnost Voli : KK Šentjur
81 : 61

statistika statistika tekme

Budućnost tudi v drugo močnejša

Kmalu po silvestrovanju so se košarkarji Tajfuna napotili proti glavnemu mestu Črne gore, kjer jih je čakalo gostovanje pri prvouvrščeni ekipi lige ABA. Dejan Mihevc ni mogel računati na poškodovana Sandija Čebularja in Ceolo Clarka. 


Po izenačeni prvi četrtini je Tajfun gostiteljem nekoliko ušel in v 17. minuti povedel 24:31. Po domači seriji so gostitelij polčas dobili s 36:34. 


Domači so v drugem polčasu začeli nekoliko bolje, a so Šentjurčani ob koncu tretje četrtine znižali na 53:49, v zadnji periodi pa je bila gostujoča falanga v stiku do 60:56. V zadnji osmini tekme so bili na igrišču le še gostitelji in visoko zmagali.

Dvoštevilčni so bili Ponjavić z 18 točkami in Bratož ter Parker z 10.V petek, 8. 1. 2016, bo v Golovcu ob 20.00 domače srečanje z Zadrom.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka MSSOL investicije VOC - gradimo življenje
Občina Šentjur

©2003-2019 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.