Pokal Spar

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Nikšić, 11. 12. 2015 ob 21.00, ABA liga

KK Sutjeska : KK Šentjur
51 : 60

statistika statistika tekme

Tudi drugič boljši od Sutjeske

V prvi tekmi druge polovice tekmovanja v ligi ABA so igralci Tajfuna gostovali pri sonovincih v črnogorskem Nikšiću. 


Šentjurčani so po uvodnem zadetku Sutjeske svojo sinočnjo namero pokazali s serijo 0:13, prvo četrtino pa so dobili s 16:21. Do polčasa je obramba Tajfuna prejela le še 5 , prednost pa je narasla za 8 točk.


V tretji od četrtin je prednost gostov večkrat znašala 17 točk, nazadnje v 27. minuti. Takrat so se prebudili gostitelji in se do konca 30. minute približali na 42:47.


Vseeno do preobrata ni prišlo, saj so tajfunovci v zadnji periodi vzdrževali prednost in se veselili drugega uspeha v gosteh.


Tudi tokrat na igrišče ni stopil Ceola Clark III. Sandi Čebular je prispeval 16 točk, Domen Bratož (10 skokov) in Tomaž Bolčina pa sta jih dodala 11. 

Izjavi
Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Vsi vemo, da so gostovanja v Nikšiću zahtevna, zato gredo igralcem ob zmagi še posebne čestitke. Odigrali smo po dogovoru, zapirali raketo in nadzirali skok. V zadnjih šestih tekmah je za nas to že peta zmaga, kar nam in meni veliko pomenil. S Sutjesko se bo do konca sezone gotovo še kdo opekel."
Dragiša Drobnjak, kapetan Tajfuna: "Od raznih strokovnjakov doma smo poslušali, da nismo nevemkakšna ekipa in da nam služi sreča. Z dvema gostujočima zmagama smo sedaj dokazali, da to ne drži. Še vedno imamo prostor, da rastemo kot moštvo in upam, da bomo v tem slogu nadaljevali."V soboto, 19. 12. 2015, bo ob 19.00 domače srečanje s Cibono.

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.