Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Tekme KK Tajfun

Zadar, 16. 10. 2015 ob 21.00, ABA liga

KK Zadar : KK Šentjur
73 : 67

statistika statistika tekme

V Zadru imeli svoje priložnosti ...

Košarkarji Tajfuna so srečanje v Zadru odprli z dvema uvodnima vodstvoma, a so gostitelji v 5. minuti s serijo 9:0 prešli v prednost 12:5. Gostje so edino ekipo z jadranske obale v ligi ABA ujeli in do sredine 2./4 sta bili ekipi izenačeni. V 19. minuti je Tajfun povedel za 5 točk, a se je polčas končal s 33:33, ne prvič v tej sezonil. 


V 3./4 je ekipa Dejana Mihevca imela rahlo pobudo, največ za 4 točke. Ob koncu tega obdobja je v minimalno vodstvo prešel Zadar. Še v 34. minuti sta bili na semaforju le dve točki razlike, potem pa se je domača vrsta v treh minutah s serijo 14:1 odlepila na +15. Gostje so do konca razliko več kot prepolovili.


Dvoštevilčna pri Tajfunu sta bila Ponjavić 13 in Zimić z 12 točkami. 


V dvorani Krešimira Čosića je bila tudi številčna in glasna navijaška podpora za kar se zahvaljujemo.


Izjava


Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Zadru čestitam za zmago. S porazom ne morem biti zadovoljen, kar je v šport normalno. Ključno stvar vidim v skoku in to v drugem polčasu, ko so nas gostitelji nadigrali in zbrali 9 skokov v napadu. Nekajkrat smo imeli možnost, da naredimo razliko, vendar se nismo znali odlepiti, tudi zaradi naših napak. To je naša prva sezona v ligi ABA in poleg neizkušenosti na to vpliva tudi prevelika želja. Zame je zelo pomembno, da smo odigrali bolje kot prejšnji dve tekmi. Verjamem, da se bomo iz kola v kolo vzpenjali, saj imamo za napredek še veliko prostora in da bomo še zmagovali."


Povezava k fotogaleriji (klik!)


 


Sedaj je pred nami serija 5 domačih tekem! Vljudno vas naprošamo, da vstopnice (klik!) kupite v predprodaji. Razloga sta dva: nižja cena, izognete se gneči na blagajni.


23. 10. – Tajfun : Mega Leks (pet., 21.00 – ABA)

28. 10. – Tajfun : ČEZ Nymburk (sre., 19.00 – FIBA)

1. 11. – Tajfun : Cedevita (ned., 19.00 – ABA)

4. 11. – Tajfun : Hibernia (sre., 19.00 – FIBA)

7. 11. – Tajfun : Union Olimpija (sob., 19.00 – ABA)


*foto: Zadar/Zvonko Kucelin

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.