Pokal Spar

Bistrica

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Zadar, 16. 10. 2015 ob 21.00, ABA liga

KK Zadar : KK Šentjur
73 : 67

statistika statistika tekme

V Zadru imeli svoje priložnosti ...

Košarkarji Tajfuna so srečanje v Zadru odprli z dvema uvodnima vodstvoma, a so gostitelji v 5. minuti s serijo 9:0 prešli v prednost 12:5. Gostje so edino ekipo z jadranske obale v ligi ABA ujeli in do sredine 2./4 sta bili ekipi izenačeni. V 19. minuti je Tajfun povedel za 5 točk, a se je polčas končal s 33:33, ne prvič v tej sezonil. 


V 3./4 je ekipa Dejana Mihevca imela rahlo pobudo, največ za 4 točke. Ob koncu tega obdobja je v minimalno vodstvo prešel Zadar. Še v 34. minuti sta bili na semaforju le dve točki razlike, potem pa se je domača vrsta v treh minutah s serijo 14:1 odlepila na +15. Gostje so do konca razliko več kot prepolovili.


Dvoštevilčna pri Tajfunu sta bila Ponjavić 13 in Zimić z 12 točkami. 


V dvorani Krešimira Čosića je bila tudi številčna in glasna navijaška podpora za kar se zahvaljujemo.


Izjava


Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Zadru čestitam za zmago. S porazom ne morem biti zadovoljen, kar je v šport normalno. Ključno stvar vidim v skoku in to v drugem polčasu, ko so nas gostitelji nadigrali in zbrali 9 skokov v napadu. Nekajkrat smo imeli možnost, da naredimo razliko, vendar se nismo znali odlepiti, tudi zaradi naših napak. To je naša prva sezona v ligi ABA in poleg neizkušenosti na to vpliva tudi prevelika želja. Zame je zelo pomembno, da smo odigrali bolje kot prejšnji dve tekmi. Verjamem, da se bomo iz kola v kolo vzpenjali, saj imamo za napredek še veliko prostora in da bomo še zmagovali."


Povezava k fotogaleriji (klik!)


 


Sedaj je pred nami serija 5 domačih tekem! Vljudno vas naprošamo, da vstopnice (klik!) kupite v predprodaji. Razloga sta dva: nižja cena, izognete se gneči na blagajni.


23. 10. – Tajfun : Mega Leks (pet., 21.00 – ABA)

28. 10. – Tajfun : ČEZ Nymburk (sre., 19.00 – FIBA)

1. 11. – Tajfun : Cedevita (ned., 19.00 – ABA)

4. 11. – Tajfun : Hibernia (sre., 19.00 – FIBA)

7. 11. – Tajfun : Union Olimpija (sob., 19.00 – ABA)


*foto: Zadar/Zvonko Kucelin

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.