Pokal Spar

Bistrica

:

KK Šentjur

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram

Tekme KK Tajfun

Beograd, 8. 10. 2015 ob 19.00, ABA liga

KK Crvena zvezda Telekom : KK Šentjur
113 : 66

statistika statistika tekme

Zvezda z resno igro pokazala spoštovanje

Gostovanje pri evroligaški Crveni zvezdi se je začelo bolje kot prve tri tekme. Tajfunovci so namreč v 2. minuti s točkami Sandija Čebularja povedli s 4:6. To je bilo edino šentjursko vodstvo, saj so Beograjčani prve tri četrtine dominirali. V zadnji četrtini sta bili ekipi enakovredni.


Najbolj učinkovit pri gostih je bil Tomaž Bolčina s 13 točkami, po 11 pa sta jih dodala Domen Bratož in Jacob Parker.


V 500 kilometrov oddaljeno nekdanjo skupno prestolnico se je odpravila tudi navijaška ekspedicija.


Izjava po tekmi


Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Crvena zvezda je bila boljša v vseh pogledih. Kot trenerju mi je v čast, da so nasprotniki, ki čez teden dni začenjajo z evroligaškimi tekmami, odigrali resno in pokazali visok nivo. Svojim igralcem sem povedal, da če vso tekmo oddelaš 100 %, to pomeni, da nasprotnika spoštuješ in to nam tudi nekaj pomeni. O naši igri ne morem veliko govoriti, ker, razen v prvih minutah, nismo dobro odgovorili za agresijo domačih. Na koncu je vseeno, če izgubiš za točko pri Ciboni ali tu za 40, saj so točke na koncu enake. Za nas je sedaj najpomembneje, da se pred nedeljsko tekmo zberemo in da jo kar najbolje odigramo."Fotogalerija (klik!)


V nedeljo, 11. 10. 2015, bo ob 17. uri v celjskem Golovcu domače srečanje s prvaki Črne gore - podgoriško Budućnostjo Voli. Do tega dne so v veljavi tudi predprodajne cene vstopnic.


*foto: Crvena zvezda Telekom

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d. ADEPO Trgovine KEA AHAC DOMGRAD Energojug Hidrosvet Kladnik Protect trade Studio LIST TOMGRAD Gorenjska banka
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.