Liga Nova KBM

KK Šentjur

:

KK Šenčur Gorenjska gradbena družba

Košarkarska zveza Slovenije
Liga Nova KBM
Helios Alpe Adria Cup
Nakup vstopnic preko spleta
  • Facebook
  • Twitter

Tekme KK Tajfun

Celje - Golovec, 2. 12. 2015 ob 17.00, FIBA Europe Cup

KK Šentjur : Bakken Bears
60 : 79

statistika statistika tekme

Danci dokazali, da niso naključno prvi

Po tesni tekmi na Danskem so si v taboru Tajfuna obetali, da lahko na domačem srečanju z Bakken Bears iztržijo ugoden izid, kar se je na koncu izkazalo za napačno predpostavko.


Gostje s severa so se pokazali kot izredno čvrsta ekipa, ki je narekovala ritem srečanja večino tekme.


Medvedi so polčas dobili za 21 točk in v 32. minuti vodili že za 30. Do konca so Šentjurčani omilili poraz na 19 točk in se s tem poslovili od pokala FIBA Europe.


 


Izjavi
Dejan Mihevc, trener Tajfuna: "Čeprav nismo bili pod pritiskom, da zmagamo, se je to na fantih očitno poznalo. V takšni različici svojih fantov še ne poznam. Na drugi strani so bili nasprotniki izjemno razigrani, tudi motivirani, čeprav zmage niso potrebovali. Zadevali so mete, ki jih v prvih petih tekmah niso, kar pa ni izgovor. Enostavno nismo odigrali tekme na način, kot ga znamo. Skrbi me poškodba Ceola Clarka.«

Domen Bratož, igralec Tajfuna: »Gostje so igrali res dobro, ampak to smo jim mi tudi omogočili. Ko takšni ekipi dovoliš, da se razigra, jih je s tako igro, kot smo jo prikazali, težko ustaviti. Danci niso naključno prvi na lestvici.«

V soboto, 5. decembra, bo Tajfun v ligi ABA gostoval pri Igokei. Tekma se bo začela ob 17.00.


 

<< nazaj


Tajfun Planina Intercom Celje Telekom Slovenije Gostišče in prenočišča Bohorč Štajerski val Radio Rogla Šentjurske novice Mastroj Zavarovalnica Triglav, d.d.
Občina Šentjur

©2003-2018 KK Šentjur. Vse pravice pridržane.